Digidexo.com

Hva kan man forvente på ditt første Weight Watchers Meeting

Making beslutningen om å delta i en gruppe som Weight Watchers kan være skremmende. Du vet ikke hva du kan forvente, hvordan møtene blir drevet, eller hvorvidt det vil fungere for deg. Mens det kan ta deg litt tid til å finne et møte og en leder du er komfortabel med, er det visse felles faktorer som du kan forvente å finne på noen Weight Watchers møte deg delta.

Registrering

Når du ankommer din Weight Watchers møte, vil du bli bedt om å fylle ut registreringsinformasjon. Det er en god idé å ankomme ca 30 minutter før det planlagte møtet tid til å gi deg nok tid til å fylle ut informasjon, samt stille eventuelle spørsmål du måtte ha. Du vil også måtte betale i løpet av denne tiden. Avgifter kan variere fra område til område, så det er best å ringe på forhånd.

Vei inn

Disse skalaene kan se skummelt, men de er ikke så skremmende som de virker. Ingen vil kalle ut vekten din eller si det høyt. Vekt Watcher ledere er diskret og forsiktig - vekten din er alltid en hemmelighet. De vil be deg om å gå på vekten med skoene på, men de trekker £ 2. for vekten av klær og sko.

Din vekt Range og 10 prosent

Under første innveiing, vil du bli vist et diagram kjent som Body Mass Index. Dette vil vise deg den ideelle vekt rekkevidde for din høyde. Selv om du ikke trenger å velge et mål vekt den første natten, er det en god idé å forstå hva spenner din idealvekt kan falle i, så vil du ha en idé om hva du fotograferer for. I tillegg vil du lære din "10 Percent" mål - hvor mye vekt du må miste for å ha blitt kvitt 10 prosent av kroppsvekten.

Møtet

Møtet i seg selv tar ca 30 minutter. Det begynner vanligvis med belønninger - alt fra å miste £ 5. til å drikke alt vannet for uken feires på Weight Watchers. Etter det, vil lederen din begynne som ukens program, som vanligvis fokuserer på en av Weight Watchers retningslinjer. Medlemmene oppfordres til å delta, så gjerne for å legge hånden din opp hvis du er forvirret, eller dele en historie om en vanskelighet eller triumfere som du kanskje har møtt nylig.

Programmering omtale

Etter møtet vil lederen din ta noen minutter til å møte med nye medlemmer og gå over programmet med dem. Dette tar vanligvis ikke mer enn 15 minutter. Alle spørsmålene du måtte ha vil bli besvart her, fra porsjonsstørrelser til å utøve.