Digidexo.com

Kjøpte MRSA Symptomer

Meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA) er en smittsom bakteriesykdom som forårsaker det som er kjent som en "staph" infeksjon. Bakteriene foreligger normalt på huden og forårsaker ingen skade på mennesker. Når huden skade oppstår, MRSA går blodet og forårsaker alvorlig vev og muskelskader. Den farligste delen av disse infeksjonene er at de er motstandsdyktige mot vanlige antibiotika behandlinger, noe som gjør dem vanskelig å behandle og kvitt fra kroppen din.

Initial Infeksjon

De første symptomene er milde og vanskelig å oppdage. Innledende MRSA-infeksjoner forårsake små humper som ligner kviser eller insektbitt.

Smertefull Utslett

De første støt bli smertefulle utslett og betent hud.

Abscesser

Abscesser er koke-lignende formasjoner som vanligvis forbindes med intravenøs bruk av narkotika. Abscesser ser ut som små støt med sirkulære betennelse rundt området.

Pain

Som infeksjonen fortsetter, kan smerter i området forårsake vanskeligheter i bevegelse. Hvis infeksjonen er i leggen, kan det være vanskelig å gå. Hvis det smitter armen din, kan det være vanskelig å bevege armen din og bruke det til daglig aktivitet.

Varme og hevelse

Området for infeksjon er varmt, og hevet hevelse inntreffer i området hvor støt dannes.