Digidexo.com

Den Gjennomsnittlig fødselsvekt for tidlig Twins

Den Gjennomsnittlig fødselsvekt for tidlig Twins


Tvillinger født før 37 svangerskapsuke regnes tidlig. Om lag 60 prosent av tvillinger født i USA faller inn i den kategorien. Ifølge March of Dimes er gjennomsnittlig svangerskapslengde for tvillinger 35 uker - gjennomsnittsvekten ligger 5 pounds. Noen vekt under 5 1/2 pounds vurderes som lav fødselsvekt; Men preemies født 34-37 uker er generelt sunt. Lav fødselsvekt babyer født før 32 uker av svangerskapet, og / eller som veier mindre enn 3 1/3 pounds, har en økt risiko for livslang helseproblemer.

Ekstra svangerskapskontroll

Kvinner gravide med tvillinger rådes til å se deres helsepersonell oftere enn kvinner venter ett barn. Fødselsleger kan kreve to månedlige besøk i løpet av andre trimester og ukentlige kontroller i løpet av tredje. Ekstra undersøkelser er planlagt å forebygge, oppdage og behandle eventuelle komplikasjoner som svangerskapsforgiftning. Siden tvillinger generelt veie mindre enn enkelt babyer, blir en ultralyd benyttes oftere for å kontrollere vekst og nivået av fostervann av hver baby. I tilfelle av uharmoniske tvillinger, er en baby vesentlig lettere og mindre enn den andre.

Konsumere ekstra kalorier

En sunn vektøkning er spesielt viktig for kvinner som bærer tvillinger. Spise en sunn diett sikrer at babyer får så mye næring i livmoren som mulig. Ifølge American Congress of Fødselsleger og Gynekologer, en gravid kvinne, med gjennomsnittlig vekt, trenger å konsumere ca 2700 kalorier om dagen og få 35 til 45 pounds. Fødselsleger kan også råde kvinner bærer tvillinger å ta ekstra prenatal vitaminer som inneholder folsyre og jern. Babyer få mest vekt etter 28. uke av svangerskapet; Men vekten en kvinne får i andre trimester har størst innvirkning på tvillingenes fødselsvekt.

Forsinke tidlig fødsel

Kvinner gravide med tvillinger kan bli bedt om å kutte ned på aktiviteter etter 20. uke av svangerskapet for å unngå for tidlig fødsel. Ifølge March of Dimes, kan kvinner som opplever tidlig fødsel før 34. svangerskapsuke bli innlagt på sykehuset for rundt-the-clock bed-hvile, og behandles med kortison legemidler som fremskynde fosterets lunge utvikling. Hvis det oppdages tidlig fødsel tidlig, kan levering bli utsatt i flere dager, slik at de kortikosteroid medisiner for å hjelpe babyens lunger utvikle så mye som mulig.

Omsorg for tidlig fødte tvillinger

De fleste tvillinger er født sunt - men kan premature tvillinger krever spesialisert medisinsk hjelp til å puste og spise. Premature tvillinger med spesielle behov blir behandlet i en neonatal intensivavdeling på et sykehus før de er sterke nok til å dra hjem. Nyfødte premature tvillinger kanskje ikke har styrke til å amme. I slike tilfeller får de en IV for næring og vekst til kroppene deres er klare til å innta sin mors melk.