Digidexo.com

Hvordan bli gravid med tykke livmorslimhinnen

Hvordan bli gravid med tykke livmorslimhinnen


Endometrial hyperplasi er en tilstand som fører til fortykkelse av endometriet veggen, som omfatter livmoren. En tykk livmorslimhinnen kan gjøre det vanskelig for deg å bli gravid - og selv om du blir gravid, kan du ha problemer med å bære barnet til full sikt. Det finnes behandlinger du kan gjennomgå, men. Reseptbelagte hormoner kombinert med fertilitetsbehandling kan øke sjansene for unnfangelse.

Hvordan bli gravid med tykke livmorslimhinnen

gjennomgå en hysteroskopi for å avgjøre alvorlighetsgraden av ufruktbarhet problem. En hysteroskopi er et kirurgisk inngrep som setter inn et lite kamera gjennom skjeden og livmorhalsen inn i livmoren for å bestemme helsen til livmor. Det vil tillate legen din for å måle tykkelsen på livmorslimhinnen og avgjøre om du trenger å ta ytterligere tiltak for å hjelpe deg å bli gravid.

•  Ta en runde med antibiotika, foreskrevet av legen din, for å sikre at fortykkelse er ikke et resultat av en infeksjon i livmoren. Hvis fortykkelsen er en infeksjon, kan antibiotikaene føre tyngre menstruasjonsblødning enn normalt. Legen din vil ønske å revurdere din tilstand.

Snakk med legen din om p-piller. Mens det kan virke mot sin hensikt å gå på prevensjon når du ønsker å bli gravid, kan hormonene i p-piller bidra til å øke utstøtingen av livmorveggen, tynning det ut over tid slik at du kan bli gravid lettere.

Provera er ofte forskrives til pasienter med en tykk livmorslimhinnen, som det vil øke livmor Shedding under menstruasjonsperioden. Etter livmor røyter, kan legen ønsker å utføre en annen hysteroskopi for å finne ut om din livmor er frisk nok til å bli gravid. Noen ganger vil dette Shedding også tynne ut livmorslimhinnen, hjelpe deg å bli gravid uten fertilitetsbehandling.

gjennomgå en D & C prosedyre. D & C er et kirurgisk inngrep som skraper bort livmorslimhinnen. Det er ofte utført etter en spontanabort for å eliminere rusk som kan forårsake infeksjon eller senere komplikasjoner. D & C kan tynne ut livmorslimhinnen nok for deg å bli gravid.

Snakk med legen din om Clomid. Clomid reduserer mengden av østrogen i kroppen produserer og korrigerer luteal hormonmangel. Gjentatt bruk av Clomid kan føre til en fortynning av livmorslimhinnen, som kan hjelpe deg hvis du har problemer med å bli gravid på grunn av tykk livmorslimhinnen.

Hvis du ikke er komfortabel med operasjoner, prevensjon eller eksperimentelle fruktbarhet narkotika, prøve naturlig rettsmidler. Bringebær blad te og chasteberry er naturlig urte rettsmidler som fremmer sunn utstøtingen av livmorslimhinnen. Du kan finne begge disse i din lokale helsekostbutikker.