Digidexo.com

Hvordan beregne Weight Watchers Points Online

Hvordan beregne Weight Watchers Points Online


The Weight Watchers Programmet er basert på poengberegning stedet for å legge opp kalorier. Det tar også hensyn til at en matvare kan ha flere kalorier, men også være høyere i fiber, som hjelpemidler i fordøyelsen. For å beregne poeng i en mat, vil du trenger å vite den totale kalorier, fett gram og fiber per porsjon eller serverer. Online kalkulatorer vil tillate deg å enkelt konvertere informasjonen til punkt verdier.

Hvordan beregne Weight Watchers Points Online

•  Gå til Weight Watchers nettsiden og abonnere hvis du vil ha tilgang til sine poeng kalkulator system. Det er en avgift for dette.

Skriv inn brukernavn og passord for å logge inn. Kun medlemmer har tilgang til de elektroniske verktøy.

Angi kalorier, fett og fiber av maten du ønsker å beregne poeng for i det venstre panelet kalkulator.

4. Klikk på "Beregn". Dette vil gi deg poeng av mat.

Klikk "Track Points" i "verktøykassen" som ligger i midten av siden for å holde styr på poeng du samler hele dagen og uken. Registrere deg til Weight Watchers vil hjelpe deg å finne ut hvor mange poeng du bør akkumulere per dag og uke for å gå ned i vekt.

Gå til en vekt Watcher poeng kalkulator nettstedet hvis du ikke krever alt av fordelene ved å være en del av Weight Watchers programmet. Noen eksempler er Øvelse 4 slanking og Webmillhouse. Begge nettstedene har online kalkulatorer.

Angi kalorier, fett og fiber for å konvertere til Weight Watchers Points.

Klikk på "Beregn" eller "Konverter" for å få poeng for maten du har angitt.