Digidexo.com

Hva er de to første månedene av en barnets utvikling?

Hva er de to første månedene av en barnets utvikling?


Ifølge Mayo Clinic, ikke alle babyer modnes og vokse på nøyaktig samme alder, men det er visse egenskaper som du kan forvente at barnet skal utvikle eller plukke opp i løpet av to til tre måneder av gangen. De to første månedene av babyens utvikling kan virke treg som omsorg for nyfødte generelt består av fôring, renhold og trøstende, med lite annet i sikte. Nyfødte er i kontroll av svært få funksjoner, så du vil sikkert merke så babyen din begynner å utvikle nye ferdigheter og egenskaper.

Kommunikasjon

Noen ganger er det vanskelig å forstå hva er skrantende en nyfødt som de mangler kommunikasjonsferdigheter. Bidra til å bygge disse ved å snakke med barnet ditt. Selv om barnet ikke kan forstå hva du sier, vil de være i stand til å plukke opp på din holdning basert på hvordan du reagerer. Ifølge Mayo Clinic, bidra til å fremme kommunikasjon ved å svare raskt når babyen gråter eller når han våkner fra en lur. Dette lærer barnet ditt at du er der for å hjelpe ham, og når han gjør visse lyder eller bevegelser vil du komme til unnsetning. Med to måneder, de fleste babyer begynner å kommunisere i små måter gjennom ansiktsuttrykk, små lyder og gråt.

Sight and Recognition

Som babyens syn utvikler seg, vil hun bli fascinert med alt rundt henne. Hjelpe henne å utvikle visjon ved å gi henne nok av ting å se på for å holde henne opptatt. Babyer er spesielt stimulert av sterke farger og objekter som beveger seg. Du vil merke når babyens syn utvikler seg som mer mot den andre måneden vil hun bli fjetret av alle og alt som krysser hennes vei.

Hørsel

Når du først ta med babyen hjem, vil du sannsynligvis legge merke til at han sover mye. Som sine høreferdigheter vokse, vil du finne at han reagerer på noen og enhver støy. Han reagerer vanligvis ved å våkne opp fra en lur eller prøver å se hvor lyden kommer fra. Ved den andre måneden eller så, vil du begynne å oppdage hva som høres komfort babyen din og hva som høres satte ham på kanten.

Movement

Etter måned to eller tre, vil du begynne å se at barnet ditt kan kontrollere sine hodebevegelser litt mer. Motsetning til å ha et hode som vises løsrevet fra kroppen hennes, vil hun være i stand til å bevege nakken med vilje mot objekter som hun ønsker å se på. Det vil også trolig være mye sparker eller wiggling.