Digidexo.com

Vann Vekttap Diet

Vannet vekttap diett refererer til krasj diett på bare forbruk av vann for å gå ned i vekt raskt. Det refererer også til enhver diett der denne og andre krasje dietter resultere i å miste bare vann vekt som er raskt gjenvunnet når dieter spiser fast føde.
For å gå ned i vekt permanent, ta kontakt med en pålitelig kilde, for eksempel My Food Pyramid, av USDA, å utforme en realistisk kosthold, mosjon daglig og øve stressmestring. Gjør et vann fort bare under medisinsk overvåkning.

Hva er Vann Vekttap Diet?

Dette krasj diett er ikke et trygt betyr å gå ned i vekt. Det krever dieter å konsumere bare vann og hvor mange dager det tar å miste ønsket om vekt. Normalt er det best å tape mer enn 1 til 1-1 / 2 pounds per uke, mens du spiser en diett som følger med vitaminer, mineraler, protein og fiber.
Crash slanking kan føre til et hurtig vekttap for å passe inn i en kjole, men det er kortvarig, som folk flest få vekten de tapte og få tilbake flere pounds mer når de begynner å spise.

Hva er en sikker måte å miste vekt?

Hvis du har noen kroniske sykdommer som høyt blodtrykk, diabetes, leversykdom eller tar noen reseptbelagte medisiner, bør du oppsøke lege. Hvis du er i god helse, kan du bruke den elektroniske ressursen, My Food Pyramid, designet av United States Department of Agriculture.
Det finnes flere mat pyramidene presentert: barn, tenåringer, pensjonister, gravide kvinner, veganere eller vegetarianere.
Spise en rekke matvarer hver dag vil avverge kjedsomhet og overspising. Drikk vann mellom måltidene for å unngå overspising og skape en følelse av fylde.

Trening

Trene i minst 20 minutter, vil fire ganger i uken hastigheten din vekttap ved å øke stoffskiftet. Du vil bygge muskelmasse som har større "energibehov" enn fett, og du vil brenne flere kalorier og gå ned i vekt.
Hvis du er ny til å trene, starte med å gå i 10 minutter, to eller tre ganger om dagen. Rekruttere et vekttap kompis til å gå med deg, eller ringe venner på din mobiltelefon for å få tiden til å gå ved raskt.