Digidexo.com

Hvordan gifte jeg Bromide?

Hvordan gifte jeg Bromide?


Bromide kan være svært farlig for kroppen din. Det bromide angriper jod i kroppen og fester seg til skjoldbruskkjertelen og andre vitale organer, forårsaker din immunsystem til å svekkes. Høy bromide nivåer kan forårsake skjoldbrusk problemer, og kreft i prostata, eggstokker og bryst. Du kan gjøre noen ting hjemme for å hjelpe kroppen din avgifte bromide, men det er lurt å konsultere legen din så snart som mulig for å hjelpe deg helt bli kvitt giften.

Hvordan gifte jeg Bromide?

•  Spis økologisk mat i stedet for bearbeidet mat. De bearbeidet mat er høy i bromide. Hold deg unna så mange bakverk produkter som mulig, da disse er også høy i bromide.

Spis uraffinert salt. Holdes vekk fra lav-salt dietter og tilsett mer salt i kostholdet ditt. Uraffinert salt du inntaket vil bidra til å kvitte kroppen av bromid.

Ta en vitamin C supplement to ganger om dagen. Det bromide vil angripe immunsystemet ditt, så legger vitamin C vil bidra til å holde systemet sterk.

Bruk salt bad for å slappe av i badekaret. Saltet i bad siver gjennom huden din og vil hjelpe avgifte kroppen din raskere.

Ta jod kosttilskudd. Noen leger vil foreskrive piller, eller du kan ha for å ta et bilde av jod hver par uker før dine bromide nivåer gå ned og dine jod nivåer gå tilbake til det normale området.