Digidexo.com

Hvordan å holde barna friske i vinter

Hvordan å holde barna friske i vinter

Barn og vinteren går sammen som peanøttsmør og syltetøy. De fleste barna kan ikke vente på den første snøen til å bygge en snø fort eller ake ned naboens bakken. Men for foreldre, kan vinteren bringe på en ekstra porsjon bekymring. Her er noen tips for å holde barna friske og trygt i vinter.

Hvordan å holde barna friske i vinter

Ward Off Sykdom

•  Har barnet ditt vaksineres hvert fall med dagens influensavaksine.

Sørg for at barnet vasker hendene ofte for å unngå å bli syk. Han bør vaske opp før du spiser og etter bruk av toalettet, dele leker, hoste og blåser nesen.

Kontroller barnet får nok søvn for å hjelpe kroppen å bekjempe infeksjoner.

Serve barnet næringsrik mat for å øke sitt immunsystem.

Bruk en kul-tåke luftfukter i barnets soverom hvis han er forkjølet eller har en tendens til å få neseblod.

Hold Barn Sikker Outdoors

Gi barnet ditt en matbit før du drar utenfor. Kalori boost vil bidra til å gi kroppen energi i kaldt vær.

Vær oppmerksom på temperatur og vind chill. Holde barnet inne hvis temperaturen er under 10 grader Fahrenheit.

Kle barnet ditt i lag, med en mer lag enn du ville ha selv. Begynn med lange underbukser, en turtleneck eller skjorte og en gamasje, en genser og deretter en frakk. En vanntett øverste laget er best.

9. Ikke glem en lue som dekker ditt barns ører, men glem om et skjerf, som kan være en kvelning fare. En nakke gamasje er bedre.

Hold et ekstra tørr par hansker på hånden slik at barnet kan handle i sine våte de og bo utenfor litt lenger.

Sjekk på barna regelmessig når de er utenfor. Bedre ennå, leke ute med dem. Du vil ha førstehånds kunnskap om værforholdene og dele på moroa.

Hold Kids Safe på helligdager

Legg uknuselige elementer på de lavere grenene av juletrær.

13 Må lys og lys ut av et barns rekkevidde.

Vær ekstra forsiktig med varmeovner. Følg instruksjonene for bruk nøyaktig, og ikke la barnet ditt til å ta på den eller være alene med den.

15. Vær oppmerksom på ferie godbiter som kan være en kvelningsfare for små barn, for eksempel nøtter, hard candy, druer, popcorn, epler eller rå gulrøtter.

oppdage mulige farer ved boliger kan du besøke med barnet ditt. Din beste venn kan ikke vite for å dekke opp hennes stikkontakter eller sperre en farlig trapp. Det er opp til deg å beskytte barnet ditt, så du må kanskje ta med noen sikkerhet elementer som en baby gate bare i tilfelle.

Hint

  • Se etter tegn på hypotermi: skjelving, gåsehud, blek eller blålig hud og uregelmessig pust. Tegn kan være forskjellig for spedbarn; babyen kan ikke skjelve, men har lyse rød hud, irritabilitet og søvnighet. Ta med barnet innendørs, endre hennes til tørre klær, gi henne en varm drikke og pakker henne inn i et teppe. Ikke varm barnet foran en peis eller varmeovn. Ring 911 hvis barnets temperaturen faller under 95 grader, hvis hun ikke synes å forbedre eller virker klønete eller sløv.
  • Se etter tegn på forfrysning: hvit eller grå gul hud som vises hardt, voksaktig eller blemmer. Endre barnet i varme, tørre klær og gå rett til legevakten. Ikke varm de forfrosne området over en brann, og aldri gni frostskadet hud, som lett kan skade.