Digidexo.com

Eddiksyre Non Vandig Ear Drop Oppskrifter

Hvis du noen gang har lidd av svømmer øre du vet hvor vondt det kan være. Fukt forblir i øregangen og gir et sted for bakterier å trives, forårsaker infeksjon. Ved første tegn på irritasjon, vil du ønsker å iverksette tiltak for å unngå alvorlige smerter som kan komme hvis det er ubehandlet. Eddiksyre er en vanlig foreskrevet rette for øresmerter. Den mest tilgjengelige kilden av eddiksyre er vanlig hvit eller eple cider eddik.

Eddik

Dette gjæret væske har blitt tilskrevet med evnen til å kurere alt fra fedme til soppinfeksjon, men det er en god ting å putte i ørene hvis de er skadet eller infisert. En foreslått oppskrift er å blande like deler eddik og isopropanol i en dropper flaske (recipezaar.com).
Du ønsker kanskje å blande eddik med olje i stedet for alkohol. Mineralolje, eller søt olje, har vært brukt tradisjonelt for øresmerter. Sett noen dråper eddik i øret, og deretter slippe i litt olje. Hold hodet på skrå til blandingen er absorbert. Utøvere av ayurveda (indisk helse disiplin) talsmann slippe olje i ørene jevnlig for å holde dem beroliget og smurt for å unngå smitte.
Det amerikanske militæret har også en oppskrift på øredråper laget med eddiksyre (se referanse).

Advarsler

Ikke slipp noen inn i ørene hvis du mistenker at din trommehinnen er sprukket. Rådfør deg med helsepersonell hvis smertene ikke er lettet ved hjelp av dråper.