Digidexo.com

Hjem behandling for lukt fra ørebetennelse

Øret infeksjoner er aldri hyggelig. Om smitten er din egen, barnets eller kjæledyret, smerten kan noen ganger være uutholdelig. En annen bivirkning av å ha otitis media (ørebetennelse) er den lukt som er knyttet til puss som er generert. Hvis du oppdager en stygg lukt i din egen eller et familiemedlem øre, vil du ønsker å ta vare på den. Det vil gå bort når infeksjonen forsvinner, men jo raskere jo bedre.

Hjemmelaget Drops

Hvis øret infeksjon er årsaken ganske mye smerter, bør du søke legehjelp. Det alltid er mulighet for en trommehinne ruptur med infeksjoner. Hvis du nettopp har begynt opplever symptomer og ønsker å nappe den i knopp, er det flere hjem rettsmidler. Oppklaring lukt er et direkte resultat av å rydde opp infeksjonen. En tid-testet middel er å bruke to dråper hvitløksolje etterfulgt av to dråper lobelia tinktur (finnes på din lokale helsekost butikk). Lobelia er relatert til tobakksplanten, og har stimulerende egenskaper i tillegg. Faktisk ble lobelia markedsføres for en stund som en tobakk erstatning for folk som forsøkte å slutte.
En annen urtemedisin for å prøve er en svak løsning av tea tree (Melaleuca) olje. Bland en del-te tre olje til tre deler destillert vann. Varme den litt og plassere noen dråper i tegnet øret. Den aromatiske eiendom tea tree olje kan bidra til å maskere lukt mens oljens antibakterielle egenskaper drepe lukt ved kilden.
Hvis du ønsker å rydde opp i lukt og smitte raskt, eller du ikke klarer å løpe til helsekostbutikken for å få de tidligere ingredienser, kan du prøve hydrogen peroxide. De fleste holder dette på hånden i sin medisinskapet. Lå på din side med det ene øret peker opp mot taket. Bruk et barns medisin dropper eller en plast sugerør for å slippe en liten mengde (to eller tre dråper) av hydrogenperoksid inn i øret. La det bruse i ca 30 sekunder. Du hører noen merkelige lyder, men det bør ikke vondt. Hold en vev eller vaskeklut til det behandlede øret og la overflødig peroxide renne ut. Skylle øret (eller ører) forsiktig med varmt vann. Dette midlet kan løfte voks eller puss ut av øregangen slik at du kan fjerne det. Fjerne denne pus bidrar til å minske den fornærmende lukt i øret.

Betraktninger

Bruk ekstrem forsiktighet ved behandling av ørene. Trommehinnen er bare en tynn hinne som kan sprekke hvis strukket for langt.
Selv lobelia er relatert til tobakk, har det forskjellige egenskaper. Det er ikke anbefalt å bruke tobakk i stedet for lobelia for øret behandling.
Ikke bruk noen hjemme rette for mer enn tre dager. Hvis symptomene ikke bedrer seg i tre dager, bør du oppsøke lege.