Digidexo.com

Hjem Løsning for Blomkål Ear Fra Wrestling

Blomkål øret er en tilstand som oppstår når det ytre øret lider av trauma og blod samler seg i de myke vev mellom huden og det underliggende brusk. Brusken avhenger av en forbindelse med tilstøtende hud for sin blodtilførsel. Hvis den forblir ubehandlet, blir brusk avskåret fra en blodtilførsel. Dette resulterer i dannelsen av fibrøst vev som permanent deformerer øret slik at det i ekstreme tilfeller kan det ligne de støt på et hode av blomkål. Tilstanden er vanlig blant brytere, boksere, rugby-spillere og mixed-martial kunstnere.

Hjem Utbedring

Hvis du har blitt truffet i øret og overdreven blod eller væske er til stede under huden, bruke en kald komprimere umiddelbart. Dette vil bidra til å redusere smerte, hevelse og blodstrøm. Neste, må du tømme øret for å hindre varig skade. Dette bør gjøres innen 24 timer etter skaden. Prosedyren er ideelt utført av en lege, men kan også utføres i hjemmet. Hodet til stoffet butikken og kjøpe noen antibakteriell løsning, en steril sprøyte, noen gasbind og en trykkbandasje. Rengjøre det ytre øret med løsningen. Ved hjelp av sprøyten, trenge inn i hoven området, og langsomt trekke blod inntil øret ligner normal størrelse. Rengjør området igjen med antibakteriell løsning for å hindre smitte. Påfør gasbind og trykkbandasje, noe som gjør at huden på øret er trykket godt ned. Dette vil holde brusk og huden i kontakt, resurrecting blodtilførselen og slik at øret for å helbrede.

Etter prosedyren, fortsette å bruke en trykkbandasje på øret i minst syv dager for å opprettholde kontakten mellom brusken og huden, og for å bidra til å forhindre blod fra påfylling under huden. Kontroller periodisk for å se om blod er tilstede. Gjenta utpakkingen hvis blod går igjen inn i øret. Bruke en kald komprimere for maksimalt 15 minutter hver time vil også bidra til å redusere smerte og hevelse. Hvis blod gjentatte ganger kommer inn i øret eller infeksjon utvikler, bør du oppsøke lege umiddelbart.

Forebygging

Mens øret er healing, avstå fra å trene eller konkurrere som en hvilken som helst kontakt med øret kan føre til at det å fylle på med væske og legge til skaden. Hvis du må trene eller konkurrere, ha beskyttende hodeplagg. Brytere, boksere og mixed-martial kunstnere kan også gjelde vaselin til ørene for å redusere friksjonen under en kamp.