Digidexo.com

Hva gjør Tinnitus Roligere?

Tinnitus er en høy, vedvarende øresus oppleves av mer enn 50 millioner mennesker i USA alene. Det finnes en rekke årsaker til denne lidelse, som ofte gjør det vanskelig å diagnostisere. Mens tinnitus ikke helt kan elimineres, kan det bli mer tålelig ved å praktisere noen mestring metoder.

Slapp

Stress og bekymring forverre tinnitus. Å få nok søvn, trene, meditere eller praktisere andre spenningsutløsende aktiviteter bidrar til å lindre effektene av tinnitus.

Tuning It Out

Tuning ut går langt i å redusere forsterkningen av tinnitus. Folk har stilt ut ektefeller og sjefer i mange år som en måte å takle vanskelige mennesker. Det samme gjelder for tinnitus. Finn måter å omdirigere fokuset til noe mer behagelig.

Maskers

Når omgivelsene blir stille, får tinnitus høyere. Skru opp stereoanlegget eller TV, og volumet går ned på tinnitus.

Spise og drikke

Alkohol og koffein kan forverre tinnitus. Noen mennesker finner også at matvarer med et høyt sukkerinnhold er en faktor. Eksperiment for å se hvilke matvarer gjøre en forskjell i quieting tinnitus.

Høreapparater

Spesielle høreapparat enheter er effektive i noen tilfeller ved å sende ut en annen tone fra tinnitus, som stenger den ute.