Digidexo.com

Naturlige måter å lindre hodepine

Naturlige måter å lindre hodepine


Hvis du lider av hodepine, vet du hvordan de kan forstyrre livet ditt. Bruk naturlige hodepine lettelse metoder for å lindre hodepine smerte og bidra til å stoppe hodepine fra å returnere. Tar over-the-counter medisiner kan hjelpe, men de vil ikke forhindre hodepine, og du bør ikke ta dem hele tiden. Hvis du tar OTC smertestillende midler for ofte, de begynner å miste sin potens.

Slapp

Mosjon og prøv meditasjon for å hjelpe deg å slappe av, noe som vil hjelpe deg å lindre hodepine naturlig. Stress kan utløse hodepine. Dyp pusting kan hjelpe deg å kontrollere stressrespons. Trene hjelper deg med å forbedre kroppens evne til å håndtere stress. Få regelmessige massasjer for å hjelpe frigjøre spenninger i musklene. Tight skulder, rygg og nakkemuskler kan utløse hodepine.

Sleep

Få nok søvn. For lite søvn etterlater deg mer utsatt for stress. Ikke får nok søvn vil forlate deg trøtt og selv utmattet. Å være altfor lei er en vanlig årsak til hodepine.

Journal

Hold en journal over når dine hodepine forekommer. Skriv ned hva som skjedde før hodepinen startet, inkludert alt du spiste eller drakk. Over tid kan du begynne å se et mønster utvikler. Hvis du ser at en bestemt mat eller hendelse som forårsaker hodepine, gjør ditt beste for å eliminere at mat eller unngå hendelsen.

Diet

Spis en balansert diett og vurdere å ta en multivitamin for å hjelpe bli kvitt hodepinen. En diett som mangler i bestemte næringsstoffer (spesielt magnesium) kan forårsake hodepine. Pass på at du ikke hoppe over måltider, og at du spiser noe (selv om det bare er en sunn snack) på en jevnlig basis. Hoppe over måltider kan føre til fall i blodsukkeret, som kan føre til hodepine.

Vurdere å eliminere koffein og brus fra kostholdet ditt. Hodepine kan være verre i begynnelsen hvis du er avhengige av koffein - de er et vanlig tegn på tilbaketrekning. Men koffein kan også føre til hodepine. Diett brus har kunstige søtningsmidler, som kan forårsake hodepine hos noen mennesker.

Unngå Triggers

Begrense eksponering for røyk, parfyme, cologne og andre lukter. Dette kan inkludere luftfriskere og til og med duftende stearinlys. Du kan ha en allergi mot duftende ingredienser. Og du kan være altfor følsom for røyk. Hvis du må være rundt disse stoffene, sørg for å få frisk luft ofte - dette kan bidra til å redusere din reaksjon.

Alkohol

Drikk med måte. Ikke "tøffer" drikken; nippe det sakte. Ikke drikk rødvin fordi den inneholder tyramin, som fører til hodepine. Hvitvin ikke inneholder tyramin, så du kan trygt drikke det.

Medical Care

Se legen din for å få hjelp fastslå årsakene til hodepine og mulige behandlinger. Du kan ha en medisinsk tilstand som forårsaker hodepine hvis du ikke kan redusere eller eliminere dem gjennom de midler som er nevnt ovenfor. Ikke vær redd for å ta hodepine medisin hvis du trenger det - noen ganger er det nødvendig.