Digidexo.com

Vitaminer for Crohns sykdom

Crohns sykdom er en ekstremt vanskelig tilstand for å styre og behandle. Med de riktige vitaminer, men du kan hjelpe kroppen din øke seg mot symptomene på denne farlige sykdommen.

Hva er Crohns?

Crohns sykdom er en tarmsykdom som fører til en inflammasjon av fordøyelseskanalen. Det kan føre til alvorlige magesmerter, diaré og, i alvorlige tilfeller, underernæring.

Vitamin B

Vitamin B-gruppen er viktig for Crohns sykdom, fordi disse vitaminene er ansvarlig for alle de store kroppsfunksjoner. De fleste hjelper konvertere mat til energi for bruk i kroppen.

Vitamin C

Vitamin C hjelper pasienter med Crohns sykdom ved å opptre som en antioksidant. Det hjelper til å ødelegge frie radikaler i legemet som bryter ned celler på det molekylære nivået. Det hjelper også kroppen regenerere nye celler og kan holde fordøyelseskanalen sterk.

Vitamin A

Vitamin A er ansvarlig for å holde vev sunn og fungerer som en antioksidant også. Vitamin A vil bidra til å helbrede noen betennelse.

Vitamin E

Vitamin E fungerer sammen med vitamin A for å beskytte fordøyelseskanalen fra skade, og det bidrar til å hindre opphopning av arrvev i tarmen.