Digidexo.com

Hva er Propecia Brukes til

Propecia er et medikament som brukes for behandling av mannlig mønster Hårtap. Den er godkjent av US Food and Drug Administration (FDA). Det er en pille som er tatt en gang om dagen. Den virker til å forhindre tap av hår på både sentrum av hodebunnen, så vel som på toppunktet (øverste del av hodet). Propecia funksjoner ved å redusere dihydrotestosteron (DHT), et hormon som er en av de viktigste årsakene til hårtap hos menn.

Funksjon

Propecia funksjoner ved å begrense dihydrotesterone dannelse i hodebunnen. Redusere DHT arbeider også for å begrense ytterligere krympende av hårsekkene.

DHT

Det er viktig å forstå hva dihydrotestosteron er. Det er klassifisert som en androgen, en mannlig kjønnshormon, og bidrar til å administrere og stimulere maskuline trekk. Det er i stand til å krympe ned hårsekkene inntil de ikke lenger er i stand til å lage hår som er synlig.

Mann mønster Hårtap

Mann mønster Hårtap er den vanligste typen hårtap. Det er progressive og starter vanligvis med hårfestet viker. Det kan også starte gradvis med skallet av kronen. Hanner med økte nivåer av DHT i sine scalps er utsatt for mannlig mønster skallethet.

Bivirkninger

Noen bivirkninger er mulig med å ta Propecia, selv om de er uvanlig. Disse bivirkningene inkluderer utløsning problemer; tegn på allergiske reaksjoner, så som elveblest og kløe; ansiktet og leppene blir oppsvulmet; hudutslett, forstørrelse av brystene; ømme bryster; væske fra brystvortene; og bryst klumper.

Advarsler

Propecia er utelukkende ment for behandling av hårtap hos menn og under ingen omstendigheter bør brukes av kvinner, som det ikke er trygt for dem, spesielt for gravide kvinner, som Propecia kan skade guttefostre. Også, hvis en person er allergisk mot noen av Propecia ingredienser, slik som finasterid, bør de ikke bruke den.