Digidexo.com

Hvordan å lindre smerte av nyrestein

Nyrestein er mineraler som har kombinert i urinen. Noen er små og reise gjennom urinveiene med lite problem. Hvis nok kombinere, men kan vokse seg store stenstørrelse. Som kroppen forsøker å fjerne stein den møter motstand, forårsaker smerter som varierer fra en mild 1 til en fullverdig 10 på smerteskala. Behandling for nyrestein smerte varierer avhengig av størrelse, type og plassering av steinen.

Bruksanvisning

Å gjøre livsstil endringer

•  Drikk rikelig med vann (åtte til 12 glass) hver dag.

Drikk juice som inneholder sitronsyre. De vil dele ut kalsium og salt av stein, noe som gjør det enklere å passere og lindre unødig smerte.

Spis terapeutiske matvarer. Matvarer som epler og selleri naturlig bryte ned eksisterende steiner, noe som gjør dem enklere å passere, og betydelig mindre smertefull i prosessen. Druer og vannmelon har fantastiske vanndrivende egenskaper som hjelper kroppen kaste overflødig vann, ta små nyrestein underveis.

Ta de riktige vitaminer. Vitamin B-komplekset inneholder magnesium, som bidrar til å oppløse nyrestein; Vitamin C har askorbinsyre, som også er anvendelige på samme måte.

Unngå for mye mineral inntak; spesielt kalsium. Ta kalsium i pilleform er motløs. Det kan føre til større og mer smertefulle nyrestein.

Reduser rødt kjøtt forbruk. Det er vanskeligere å fordøye, noe som betyr at de gjenværende brikkene kunne bygge opp på feil sted - nyre.

Avvis fristelsen til å overindulge i vitamin inntak. Ta bare de kosttilskudd du trenger i stedet for alle de som blir anbefalt på TV eller i magasiner. Vitaminer danne krystaller i urinen, noe som kan akkumuleres og obligasjons med mineraler for å skape større og mer smertefulle nyrestein.

Hold deg unna alkohol, annet enn en og annen øl. De fleste alkoholholdige drikkevarer avsette dusinvis av urenheter inn i den menneskelige kropp. De til slutt ender opp i nyrene, hvor de kan binde seg til mineraler for å skape større og mer smertefulle nyrestein. På den annen side, virker alkoholen som et diuretikum, som kan være nyttig i å passere steiner. Det er derfor du drikker en øl er helt OK å hjelpe kjedelig steinen smerte og oppmuntre den lille rakkeren å forlate systemet.

Behandling Pain Naturligvis

9. Påfør varme eller kalde omslag til smerten området for å hjelpe lindre smerten. De fleste synes varmen mer beroligende og hjelpsomme, men noen foretrekker lammende kulde is.

Flytt rundt for å hjelpe steinen jobbe seg gjennom systemet. Noen mennesker opplever at bevegelsen også bidrar til å lindre smerten.

Hvil i en semi-oppreist stilling med puter bak nyrene (hvis det er der smertene stammer snarere enn ureter). Liggende flatt ned kan noen ganger øke smerte og gjøre det vanskeligere for steinen å bevege seg ordentlig.

Ingest te laget av løvetann rot. Det er en naturlig nyre cleanser.

Prøv urteterapi. Enkelte urter fungerer som diuretika, lindre irritasjon i urinveiene, og dermed lindre smerte. Herb valgene kan inkludere aloe vera juice, mais silke, hortensia eller einebær.

Innhenting av medisinsk behandling

Prøv en over-the-counter NSAID (ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler) som ibuprofen hvis smertene er mild. De fleste leger vil foreslå en slik medisinering som et utgangspunkt før du går videre til noe tyngre i naturen. De kan også foreskrive noe sterkere stoffer som naproxen.

Ta alle lege-foreskrevne medisiner utviklet for å forebygge eller lindre renal kolikk. Det oppstår når nyrestein bli fanget i nyrene. Disse stoffene er spesielt utviklet for å bidra til å bryte nyrestein ned og spyle dem vekk. Disse kan omfatte allopurinol, diuretika, fosfater, natrium-bikarbonat eller natriumcitrat. Antibiotika kan også være foreskrevet dersom steinene har opprettet eller er resultatet av en infeksjon.

Ta narkotiske medisiner som foreskrevet for alvorlige smerter. Disse vil typisk omfatte Demerol, Fiorinol, Morfin og Vicodin. Lavere doser kan være foreskrevet i pilleform. Større funn kan kreve injeksjon eller IVs.

Utforsk akupunktur. Selv om ikke mye brukt i USA, er den populær i asiatisk nyrebehandling.

Ta del i sjokkbølgen lithotripsy hvis anbefalt av legen din. Den bruker energibølger å bryte plassert nyrestein ned, noe som gjør det enklere og mindre smertefullt å passere.

Resort til kirurgi for å avslutte smerte hvis steinene er ikke farbar. Selv om dette er en siste utvei, i noen tilfeller gjør det mest fornuftig.