Digidexo.com

Hvordan lage Aromaterapi Komprimerer

Hvordan lage Aromaterapi Komprimerer


Aromaterapi komprimerer er enkle og effektive måter å behandle forstuinger, blåmerker, hodepine og mange andre forhold. Bare samle noen elementer og sørg for å bruke de riktige eteriske oljer for tilstanden du ønsker å behandle.

Bruksanvisning

Making Aromaterapi Komprimerer

Velg en eterisk olje som vil behandle skade eller sykdom. Eucalyptus gir lindring for solbrenthet, hodepine, muskelsmerter og forstuinger. Ingefær gir varm lettelse å muskelsmerter og stivhet, og bidrar til å hindre vinter forkjølelse. Bruk kamille for utslett, hodepine og menstruasjonssmerter. Lavender lindrer migrene og blærekatarr smerte.

Påfør varme eller kalde omslag på riktig måte. Varme kompresser øke sirkulasjonen og lindre muskelsmerter. Du kan også bruke varme kompresser for leddgikt, byller, blærekatarr, revmatisme og menstruasjonssmerter. Kalde kompresser redusere hevelse og er søkt om feber, hodepine, forstuinger ans hovne områder. Noen forhold som forstuinger og leddgikt samtale for vekslende kalde og varme kompresser.

Klargjør et kaldt omslag med to dråper hver av lavendelolje og tea tree olje, to spiseskjeer av trollhassel og en halvliter kaldt vann. Tea tree og lavendel fremskynde healing og trollhassel er et gammelt middel for hevelse.

Klargjør en kompress etter en idrettsskade. Alternative varme og kalde kompresjon over den skadde området. Tre til fire dråper hver av ingefær og lavendel i en halv kopp vann stimulerer blodsirkulasjonen, frastøter giftstoffer og bidrar til å redusere hevelse. Du kan legge til tre dråper hver av enten sypress eller eukalyptus for å kjøle og stimulere.

Enkel en hodepine med en kald komprimere. Legg to dråper kamille og en dråpe sitron, som er beroligende smertestillende. Denne blandingen fungerer godt på sommer hodepine fra over-eksponering for sollys. Påfør til pannen i et stille, mørkt rom i tretti minutter.

Lag din komprimere. Bruk en ren bomullsklut som passer området du trenger for å behandle .. En vask klut eller bomull kjøkkenhåndkle kan fungere. Klipp til størrelse, hvis du trenger å gjøre det. Sug kluten i en halvliter vann og oljer du trenger å bruke. Prosessen er den samme for varme eller kalde omslag. Heat med forsiktighet i en mikrobølgeovn. Avkjøl i fryseren.

Vri ut overflødig væske og sted over berørte området. Bruk plastfolie og en bandasje for å holde kompress på plass. La på til komprimere varmer eller kjøler til kroppstemperatur. Gjenta etter behov.

Tips og advarsler

  • Hold en tilførsel av de nyttigste eteriske oljer, som er tilgjengelig på hele kjøpmenn
  • Les advarsler for eteriske oljer. Tea tree, for eksempel, er ledsaget av advarsler.
  • Ikke bruk kamille hvis du har en sinus hodepine eller allergi