Digidexo.com

Hjem rettsmidler for behandling av melasma & Brown Spots

Hjem rettsmidler for behandling av melasma & Brown Spots


Melasma er den medisinske termen for mørke flekker på huden, oftest sett på kinnene, pannen og templer. Den mørkfarging av huden skyldes hyperpigmentering, som øker med alderen. Melasma og brune flekker blir sett oftere hos kvinner enn menn som følge av hormonelle forstyrrelser etter fylte 40. Men stress, matallergier og noen medisiner kan bidra til melasma også. Hjem rettsmidler, samt medisinske behandlinger, kan brukes til å behandle melasma.

Apple Cider Eddik

Eddik kvaliteter av eple cider eddik gjør det til et passende valg for behandling av melasma hjemme. Bland 2 ss. av eple cider eddik med 2 ss. av vann for å lage en ansiktsvask. Suge en ren bomullsdott med vask og påfør sjenerøst til ansiktet. La virke i opptil to minutter og skyll av. Påfør daglig for lysere, glattere hud.

Onion Juice

Gjør en løk lime ved å blande to mellomstore løk og klemme ut saften. Plasser bakken løk i en sandwich baggie og sel lukket før klemme løken for å hindre brenning øynene dine. Påfør et tynt lag på det berørte området og la forbli i 10 til 15 minutter. Skyll av pastaen med lunkent vann når den har tørket. Bland løk juice med eple cider eddik for en sterkere løsning. Påfør to ganger om dagen for best resultat.

Lemon Juice

Sitroner, med sine sure kvaliteter, vil bidra til å redusere forekomsten av brune flekker ved å trekke av det øverste laget av huden. Påfør et tynt lag med ferskpresset sitronsaft til det berørte området to ganger om dagen. La saften på i 10 til 15 minutter. Ikke la på huden i mer enn 20 minutter fordi syre i sitronsaft kan brenne huden din. Honning er et naturlig fuktighetskrem som kan blandes med sitronsaft å oppveie enhver uttørking av huden fra denne behandlingen. Bland honning med sitronsaft i like deler. Det er også utmerket som en frittstående maske for myk og skavank-fri hud.