Digidexo.com

Hvordan behandle Hypotyreose Med naturlig rettsmidler

Hypotyreose skjer når skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok thyreoideahormoner. Metabolismen prosessen blir hindret og andre fysiske problemer oppstår. Omtrent 90 prosent av dem som lider av denne tilstanden er kvinner. Hypotyreose kan føre til symptomer som følsomhet for kulde, vektøkning, tretthet, hudproblemer, uregelmessig hjerterytme, struma, luftveis bekymringer, hjertebank, infertilitet, appetitt tap, depresjon og håravfall. Siden disse symptomene er lik de som er relatert til andre sykdommer og tilstander, er det viktig for å få riktig diagnose. Legen din kan gi en blodprøve som vil bidra til å finne ut hva de nivåer av skjoldbrusk hormoner i kroppen din er. Dersom det fastslås at du har en aktiv skjoldbruskkjertel, kan legen forskrive en syntetisk skjoldbrusk hormon. Det er også naturlig rettsmidler du kan prøve å behandle din tilstand.

Bruksanvisning

•  Spis en diett som inneholder mat som hele korn, kylling, fisk, poteter, dadler, svisker og melasse. Unngå mat i kål familien, bearbeidet mat, pærer, fersken, nepe greener reddiker, sukker og hvitt mel.

Prøv å ta en teskje av svenske bitter hver dag.

Bruk urter som hjelper adresse hypotyreose symptomer. Disse inkluderer ingefær, tare, klaseormedrue, brennesle, burot, blæretang, Avena sativa, cayenne og bayberry. Vær sikker på at det ikke er noen interaksjoner med noen reseptbelagte medisiner du er på før du tar noen av disse urter.

Ta linfrø olje kapsler eller tabletter, som kan bidra til å øke hormonproduksjonen. Dosen bør være 1000 til 1500 mg 2-3 ganger daglig.

Vurdere å prøve Ayurvedic rettsmidler, for eksempel kanel, Coleus forskohliiv og Paonia ginseng, noe som kan hjelpe i lettelser symptomer. Det er best å se en ayurvedisk lege som kan veilede deg i å gjøre det beste botemiddel valg.

Exercise. Doing daglig aerob trening kan hjelpe med å øke din skjoldbrusk hormon nivåer.