Digidexo.com

Hvordan bruke eddik for å fjerne Lice Nits

Hvordan bruke eddik for å fjerne Lice Nits


En lus kan spre seg raskt, og du må håndtere det på deteksjon. Etter behandling av de berørte områder med lus medisin, du fortsatt trenger å fjerne alle nits, eller lus egg manuelt. Eddik er en trygg, naturlig og effektiv behandling for å hjelpe nit fjerning. En eddik løsning dreper ikke nits, men det hjelper løsne limet som gjør at nits å feste så sterkt til menneskehår. Når limet er løsnet, kan du gre ut nits lettere.

Hvordan bruke eddik for å fjerne Lice Nits

•  Påfør lus medisin. Følg nøye instruksjonene på pakken. Virginia Department of Health bemerker at du bør vente minst en dag etter vask ut lus medisin for å begynne en eddik behandling. Denne ventetiden er å sikre at alle nits er døde før du begynne å fjerne dem.

•  Bland eddik og vann sammen.

Sug de berørte områdene av håret i eddik-vann løsning. For hodet lus, vikle hode og hår med et håndkle for å forbedre effektiviteten av løsningen. Hold håret innpakket i minst 30 minutter.

Gre håret med en vanlig kam til å bli kvitt noen floker. Dele opp håret i seksjoner ved hjelp av hårnåler.

Plasser en lampe over det berørte området før du starter nit fjerning. God belysning vil hjelpe deg å se de små lus egg mer tydelig.

Fjern lus nits ved å bruke metall nit kam til å sakte gre gjennom håret. Du kan også plukke ut individuelle nits med neglene. Tålmodig arbeide gjennom hver del av håret og se etter gulhvite prikker som ligner flass. Et forstørrelsesglass kan hjelpe deg med å identifisere nits. De er ofte plassert på håret sjakter nær hodebunnen fordi lus egg trenger varmen for inkubasjon. Tørk eggene utenfor nit kam med en vev og kast papiret umiddelbart.

Ta en dusj med vanlig sjampo og såpe for å vaske eddik ut av håret og rens bort døde voksne lus og luseegg fra kroppen.

8. Desinfisér både det faste kam og metallet nit kammen ved å dyppe dem i meget varmt vann i minst 10 minutter.

Hint

  • Følg din lege eller apotek anbefalinger når du velger en passende lus medisin og dosering.
  • Fortsett å sjekke for lus og luseegg daglig. Du må kanskje gjenta behandlingen prosessen etter syv til ni dager hvis du finner nye, levende voksen lus.
  • Lus medisin ofte kommer prepackaged med en fintannet nit kam, så du trenger ikke å kjøpe en separat.