Digidexo.com

Slik Fast med whey protein shakes

Fasting har lenge vært anerkjent som en måte for kroppen å rense seg med giftstoffer og avfall. Mange kulturer bruker fasting for religiøse formål også. Fatt på en rask som innebærer å spise én type mat-vanligvis en frukt eller grønnsak-er en annen vanlig praksis at det noen ganger å foretrekke fremfor en fullstendig raskt der du bare drikke vann. Et myseprotein raskt kan gi noen av de samme rensende virkning samtidig som kroppen matet. Du vil bruke en høykvalitets proteinkilde kombinert med en ikke-stivelsesholdige grønnsaker for ekstra næringsstoffer.

Slik Fast med whey protein shakes

•  Bestem lengden på fort. Noen raske bare en dag av gangen, men generelt en rask bør bli forlenget i tre dager eller mer hvis mulig. Hvis du vet at du skal spise ute eller gå til noen sosiale sammenkomster, kan det være lurt å planlegge fort rundt denne hendelsen, slik at du ikke setter deg opp for svikt. Når du har bestemt lengden på raskt og når du vil starte det, hold deg til det til du er ferdig helt.

Ingest en whey protein shake hver tredje time. Riste bør bestå av 1-3 kuler av whey protein blandet med filtrert vann. Sammen med protein shake du bør være forbruker en porsjon, noe som er en kopp, en grønn bladrike grønnsaker, som brokkoli, hver tredje time. Dette vil hjelpe kroppen til å føle deg mett lenger, og gi det nødvendige fiber for å hjelpe rense tarmen.

Limit øvelsen under faste fase. Deg energi butikker vil være lav fordi kosten vil være begrenset til en proteinkilde og grønnsaker som er lav i kalorier. Du bør oppleve en betydelig mengde vekttap i løpet av denne perioden uten kraftig mosjon. Gjør ditt aktivitetsnivå lik lys gang i ca 30 minutter per dag. Lys strekke kan også være nødvendig for å holde kroppen i en økt tilstand av fitness når kutte ut trening.

Avslutt rask gradvis. Ikke Fråts med store mengder mat når fasten er over. Du vil være sulten når fasten er over selv om du vil spise hver tredje time. Mangel på karbohydrater og fett i kosten øker din trang til å spise. Når du avslutter raskt, starte ved å ha en moderat størrelse måltid bestående av mer whey protein, grønne grønnsaker, og en annen matkilde for eksempel et lite stykke kjøtt eller en karbohydratkilde som en liten bakt potet uten "fixin."

Overgang tilbake til et mer normalt kosthold under samme hvor lang tid det tok å gjøre det fort selv. Hvis du spoler i tre dager, og deretter ta ytterligere tre dager å gradvis legge vanlig mat tilbake igjen. Sørg også for ikke å faste for ofte. Du kan gi tid til periodisk faste på månedlig eller kvartalsvis basis, avhengig av hvor lenge du har tenkt å faste.