Digidexo.com

Hjem rettsmidler for Plantar vorte fjerning

Når du er utsatt for visse stammer av humant papillomavirus, kan du utvikle det som kalles plantar vorter, som er små utvekster som danner på den eneste av foten din. For folk flest, disse warts oppstår ofte på ballen eller hæl av føttene. Dette skyldes i stor grad kontakten gjennomsnittlig foten gjør med bakken. Når du går, er mest overflatekontakt gjort innenfor disse områdene. Imidlertid kan en plantar vorte utvikler nesten hvor som helst langs undersiden av foten og til og med på eller mellom tærne. Heldigvis, hjem rettsmidler eksisterer for plantar warts.

Standard Over-The-Counter Rettsmidler

Selv om du fortsatt bør vurdere overskriften til legens kontor for å ha vorte fjernet, kan reseptfrie vorte fjernere effektivt behandle mange tilfeller av plantar warts. Hvis du planlegger å gå denne ruten, plukke opp en vorte remover som inneholder en 40 prosent løsning av salisylsyre. Over-the-counter vorte fjernere skal liste den nøyaktige prosentandel av denne forbindelsen på emballasjen.

Å fjerne vorter, smører salven direkte til veksten hvor som helst mellom en eller to ganger om dagen. Salisylsyre bør egentlig fjerne vorte lag på lag, så sørg for at du bruker medisinert løsning med noen konsistens. Mens du fortsetter å bruke løsningen, periodevis fjerne døde vorte vev. Pimpstenene fungerer fint for dette, men gjerne prøve et annet produkt hvis du ønsker det. For de fleste tar det uker eller måneder å fullt ut fjerne plantar warts.

Hvis du heller ikke bruke en syre til huden din, kan du også prøve å fryse vorter med produkter som inneholder dimetyleter og propan. Selv om denne type produkt er ikke så effektiv som salisylsyre, kan det fungere med noen tilfeller av plantar warts. For å bruke denne formen for behandling, suge den berørte foten i ca 5 minutter i en balje med varmt vann og deretter pimpstein huden over vorte. Påfør løsningen med applikatoren for rundt 20 sekunder til vorte er "frosset". Ikke nytt for noen dager, som én søknad kan ha drept vorte.

Duct Tape

Overraskende, er det mulig å rette et tilfelle av plantar warts med duct tape. Med denne formen for behandling, tape det berørte området med et lag eller to av duct tape i seks dager på rad. Hvis duct tape faller av i løpet av denne løpet av tiden, bare re-tape området. På den syvende dagen, suge den berørte foten i en balje med varmt vann og pimpstein vorte. Fortsett å følge dette regimet inntil vorte fjernes.