Digidexo.com

Dentin-dysplasi Treatment

Dentin dysplasi er en tilstand der permanente tennene ikke er riktig forankret, noe som resulterer i tidlige tann tap. Munnhygiene må være en topp prioritet for dem som lider av denne lidelsen, og invasiv medisinsk intervensjon blir ofte nødvendig.

Symptomer

Symptomer på Dentin dysplasi inkluderer mangel på en rooting-system, noe som resulterer i tann slark eller tap; dårlig tann justering; skjeve tenner; misdannelse av kjevestruktur; og enkelt satte tennene.

Forebygging

Den mest effektive behandling er å praktisere utmerket oral hygiene for å opprettholde helsen av tennene. Jo mer intervensjon er nødvendig, er det mer sannsynlig tap av tenner til å forekomme, noe som krever ytterligere inngrep. Når en pasient begynner å trenge tannkirurgi og har Dentin dysplasi, vil ytterligere operasjoner må passes som et resultat av den orale traumer.

Implantasjon

Tannimplantater vil bli nødvendig på grunn av tap av tenner, vanligvis etter når en pasient når hans 40-årene. På dette tidspunkt er det vanlig for alle gjenværende tenner som skal fjernes kirurgisk og erstattes av et nytt sett av falske tenner som er kirurgisk implantert. Noen kirurger foretrekker kanskje å implantere disse en om gangen som de er tapt, i stedet for å implantere et helt sett av gangen.

Rehabilitering

I noen tilfeller kan tannleger forsøke å erstatte tapte tenner tilbake i tannkjøttet, og rehabilitere dem der. Dette vil også tillate pasienten å opprettholde sine naturlige tenner i stedet for å stole på en porselens erstatning.

Større kirurgisk inngrep

I noen tilfeller kan større kirurgisk inngrep være det eneste alternativ behandling tilgjengelig. I dette tilfellet tannlegen vil kombinere flere prosedyrer, inkludert sinus løft, benforsterkning og pode, og dental erstatning.