Digidexo.com

Vil Herb Oil of Oregano samhandle med medisiner?

Oregano, også kalt Origanum vulgare, er en aromatisk flerårig plante hvis oljen har blitt funnet å være nyttig i å opprettholde en sunn fordøyelseskanalen, noe som reduserer antallet av usunn mikrober i tarmen og gir gunstige antioksidanter. Mens oregano har lenge vært brukt som et matlaging urt, det har også vært dyrket i århundrer av ulike sivilisasjoner for sine helsebringende egenskaper.

Ren eterisk olje av oregano bør ikke svelges, men en rekke selskaper har innarbeidet en liten, fortynnet mengde av oljen i kapsler som er trygt å konsumere.

Historie

Oregano er kjent som vill merian i Europa. Det har blitt brukt av gamle egypterne som en emulsjon og konserveringsmiddel. Antikkens grekere mente gudinnen Afrodite skapte det som et symbol på lykke. Oregano har vært brukt i århundrer av spanjoler, meksikanere, italienere, og mer nylig, amerikanere for den aromatiske smaken det formidler til mat.

Bruksområder

Har lenge vært brukt oljen i folk rettsmidler som en beroligende fordøyelseskanal hjelpemiddel. Det er også brukt i rettsmidler for sjøsyke, fordøyelsesbesvær, hoste og andre luftveisplager. Dette flyktig olje er også mye brukt i såper, kremer og selv som en maur frastøtende.

Det har bare vært noen få laboratoriestudier utført på effekten av olje av oregano. En studie, publisert i februar 2000 utgaven av Journal of Applied Microbiology, indikerer det har egenskaper som hemmer veksten av bakterier. En studie publisert i juli 1982 utgaven av Planta Medica bekreftet evne oljens å redusere intestinal spasmer.

I juni 2004 Journal of Ethnopharmacology, fant forskerne ga musene olje av oregano kosttilskudd reduserte blodsukkernivået, tilbyr noen håp for diabetikere. Flere studier er publisert på Drugs.com viser også den har anti-sopp, antioksidant og anti-parasittiske egenskaper, hovedsakelig på grunn av sin store kjemiske komponenter tymol og carvacrol.

Interaksjoner med medisiner

Det har ikke vært dokumentert interaksjoner med andre medisiner. Men ifølge den amerikanske Herbal Products Association botaniske Safety Handbook, fordi flyktige oljer er svært konsentrert, videre studier er nødvendig. På grunn av sin utbredt bruk i matlaging, har Food and Drug Administration utpekt det som "generelt anerkjent som trygge".

Dosering

Dose eksisterer ingen standard for olje av oregano på grunn av mangel av kliniske studier. Siden oljen kan føre til fordøyelsesproblemer, Gaia Urter, en ledende produsent av økologiske urter siden 1986, anbefaler å ta tilskudd for ikke mer enn fire uker om gangen, og at bare én 460 mg tablett tas ikke mer enn to ganger daglig.

Forskere i en 2000 studie publisert i Phytotherapy Forskning administrert en daglig dose på 200 mg emulgert O. vulgare olje i seks uker til pasienter med parasittinfeksjoner. Syv av 11 pasienter med en bestemt parasitt viste klar bedring.

Olje av oregano kan også brukes lokalt. Følg produsentens anvisninger, eller ta kontakt med en lege eller homeopathic utøveren for riktig dosering eller programinstruksjoner.

Side Effects

Allergiske dermatitt kan oppstå ved topikal påføring av olje eller oregano. Inges store mengder har vist seg å forårsake eksem, fordøyelsesproblemer, hodepine, anoreksi og nervøsitet. I sjeldne tilfeller kan en alvorlig reaksjon som forårsaker pustevansker oppstår. Fordi testing har vært minimal, unngå å bruke olje hvis du er gravid eller ammende.