Digidexo.com

Urter å gjøre for en hostemedisin

Under den kalde og influensasesongen, kan du finne deg selv med en ubehagelig hoste. Mens du har tilgang til en rekke hoste medisiner valg, kanskje du foretrekker å bruke naturlige ingredienser som finnes i apothecaries eller helsekostbutikker. For å lindre hoste symptomer, følger det grunnleggende: Drikk rikelig med væske, og bruke en luftfukter for å legge fuktighet til tørr luft.

Hestehov

Hestehov --- også kjent som Tussilago, som kan oversettes til "hoste disp," --- spiller en viktig rolle i urte behandling av hoste. Urten virker i kroppen som en antispasmodic; bruke den til å behandle hoste fra en kald eller fra akutt eller kronisk bronkitt og astma.

Helse World Online anbefaler å lage en te av tørket Hestehov blader og blomster. Kok en kopp vann og bratte 1 ts. av tørket hestehov i 10 minutter. Drikk te tre ganger hver dag; varmen av drikke vil også berolige din hals og dempe hoste.

Lakris og Marshmallow

Lakris og marshmallow både berolige ved å redusere betennelse i brystet. Ikke bruk lakris hvis du har høyt blodtrykk, som det kan føre til å øke. Lakris kommer i tørket rot skjema; bruke den som en del av en varm drikke for å redusere hoste. Kok rot i en kopp med varmt vann i 3-4 minutter, fjern roten og drikke.

Marshmallow blader oftest spille en rolle i hoste behandlinger, mens de grunn hjelpemidler i fordøyelsen. Bladene redusere betennelse og irritasjon i slimhinnene, og kan spesielt ha nytte alle som lider av luftveisplager. Se etter urte blader i flytende form, kalt skjær, på en apoteker eller helsekost butikk. Bruk 1 til 4 ml av skjær tre ganger hver dag som hoste vedvarer.

Timian

Mange over-the-counter hoste sirup inneholder tymol, olje stammer fra timian. En krampeløsende, timian bidrar til å lindre hoste. Kok en kopp vann og bratte 2 ts. av tørket timian i 10 minutter. Drikk infusjonen tre ganger per dag som hoste vedvarer.

Hvis noen hoste varer lenger enn tre dager, se en lege for å utelukke alvorlige sykdommer eller infeksjoner i luftveiene.