Digidexo.com

Er Basic Life Support en Krav for Health Care Providers?

Er Basic Life Support en Krav for Health Care Providers?


Det finnes mange typer helsepersonell i den medisinske industrien. Fra leger, sykepleiere, til ambulansepersonell og EMTs, hvert nivå av medisinsk leverandøren har visse sertifiseringer som de må ha for å effektivt kunne behandle pasienter i et nødstilfelle, men alle må ha grunnleggende livredning.

Grunnleggende livredning

Grunnleggende livredning eller HLR som det er mer kjent, er den mest grunnleggende byggesteinen for noen medisinsk faglig eller person i samfunnet som ønsker å hjelpe noen. Grunnleggende livredning er den brede betegnelsen på de fleste HLR (hjerte-lungeredning) programmer. Det er faktisk mange typer HLR programmer forvaltet av en rekke ulike etater inkludert American Heart Association og det amerikanske Røde Kors.

Typer HLR

Vanligvis er det flere nivåer av HLR trening rettet mot ulike typer av tilbydere. Ser på en av de største tilbyderne av HLR trening i landet, American Heart Association tilbyr flere forskjellige programmer: grunnleggende livredning for helsepersonell, som er utformet for medisinske fagfolk; hjerte saver HLR, som er designet for bedrifter og industri eller noen som trenger en kort; hjerte saver AED, som er laget for bedrifter og industri, men inkluderer bruk av en AED; og familie og venner HLR, som er designet for folk som liker gruppetrening med ikke noe press, og som ønsker informasjon, men ikke trenger sertifisering; hjerte saver HLR i skolen, som er designet for middels og høy skoleelever.

Helsepersonell

Helsepersonell må ha HLR trening for å komme inn de fleste programmer. HLR-opplæring klasse er grunnlaget for nesten alt annet de gjør. Denne klassen lærer voksne og barn HLR, voksen og barn bevisste og ubevisste choking og de grunnleggende kjeder av overlevelse. Helsepersonell må ta denne klassen i ca åtte timer og passere praktiske og skriftlige tester for å vise ferdigheter i alle områder. Denne klassen er nødvendig for leger, sykepleiere, ambulansepersonell, EMTs og annen medisinsk behandling typen jobb som sykehjems ansatte mm

Komme Training

Få sertifisert i grunnleggende livredning vil bli tatt hånd om av programmet du inngår. Å ha opplæring før du starter din sykepleierutdanning eller EMT klassen vil alltid være til nytte for deg, men det er ikke nødvendig å ha det. De fleste som kommer inn i helsesektoren enten må bli resertifisert, har aldri tatt det før, eller ikke har den korrekte versjonen av programmet.

Fornye

Når du er sertifisert i helsepersonell HLR, må du fornye hvert annet år. Kortet du vil bli utstedt vil ha datoen du har fullført programmet og datoen som sertifiseringen utløper. Sørg for at du får fornyelsen før denne datoen, slik at du ikke trenger å ta klassen om igjen. Fornyelses klassen er vanligvis en raskere versjon normalt mellom åtte og fire timer lang, bare for å oppdatere eventuelle endringer i HLR og å sørge for at du fortsatt har riktig kompetanse.