Digidexo.com

Naturlig rettsmidler for tannkjøtt sykdom

Tannkjøttsykdom, også kjent som periodontal sykdom, er den No. 1 årsaken til voksen tap av tenner. Omtrent 95 prosent av personer over 65 år har en eller annen form for tannkjøttsykdom. Den tidlige fasen av periodontal sykdom som er kjent som gingivitt, hvori en opphoping av plakk produserer toksiner som irriterer tannkjøttet. De blir deretter rødt, oppblåst, og begynner å blø. Dette kan gå videre til periodontitt, der lommer av bakterier forårsaker tannkjøttet og tennene til å skille. Det er naturlige behandlinger som kan lette betennelser og reverserer eller hindre smitte.

Herbal behandlinger

Aloe gel brukes på tannkjøttet kan berolige betennelser. Fedd olje lindrer tyggis smerte og er veldig effektiv mot bakterier. Bruk 2-3 dråper i en kvart kopp varmt vann som munnvann opp til tre ganger daglig. Goldenseal munnvann er antibakteriell og stopper blødning. Grønn te er også et sterkt antibakterielt middel og stopper konvertering av stivelse til sukker. Dette er nyttig fordi sukker fører til mange problemer som råte og hulrom. Ta 240 milligram tre ganger om dagen eller drikke en kopp te tre til fem ganger om dagen. Scutellaria kan reversere gingivitt ved å produsere kollagen vekst. Ta 250 til 500 milligram tre ganger om dagen. Te tre og timian olje er begge svært effektive for å redusere bakterier i munnen. Trollhassel skjær hindrer betennelse. Bruk to teskjeer i en kvart kopp varmt vann to ganger om dagen som munnvann.

Urter og farmasøytiske midler blir tildelt doser basert på en av sine viktigste farmakologiske egenskaper, terapeutiske området. Terapeutiske området er den minste dosen som gir noen medisinsk nytte for den største dosen trygt for forbruk. Urter er generelt trygt og overdose eller alvorlige komplikasjoner er lite sannsynlig. Men hold deg til de foreslåtte doser som tar mer er usannsynlig å produsere ekstra fordel og kan forårsake negative bivirkninger.

Andre forslag

Spis mye bjørnebær, blåbær, hyllebær, bringebær og jordbær. De inneholder stoffer som gjør tannkjøttet sterkere. En blanding av hydrogenperoksyd og natron innarbeidet i tannkjøttet med en tannbørste kan lette sårhet. Massere tannkjøttet flere ganger om dagen med fingrene. Unngå røyking; det forsinker helingsprosessen.