Digidexo.com

Hvordan Unn ansiktsskader

Hvordan Unn ansiktsskader


Ansiktsskader kommer i mange forskjellige former, inkludert skrubbsår, blåmerker, sår og kutt. For alle disse grunnleggende typer skade, men de nødvendige behandlingstrinn er relativt like.

Bruksanvisning

•  Undersøk området på ansiktsskader nøye for å unngå å gjøre ytterligere skade. Hvis det er en overdreven mengde blødning deretter legge press og oppsøke lege umiddelbart.

Rengjør forsiktig området. Hvis huden har blitt brutt så nøye pensle på området med varmt såpevann som er blitt brukt på et håndkle før såret ser rent. Pat tørke helt.

gjelder antibiotisk salve forsiktig mot såret og det umiddelbare området rundt hele ansiktsskader, dabbing forsiktig.

Dekk til såret med en aseptisk bandasje, søker medisinsk-grade tape hvis det er nødvendig for å holde den på plass.

Endre bandasje på ditt ansikts skader ofte, hver 8 til 12 timer minst og holde et øye for tegn på infeksjon inkludert hevelse, rødhet, oser pus, og økt smerte. Hvis infeksjon oppstår, oppsøke lege umiddelbart.

Hint

  • Bruk is til enhver bloduttredelse i 20 minutter på et tidspunkt, én gang hver 1 til 2 timer. Dette vil bidra til å redusere hevelse og smerte.
  • Bruk antibiotisk salve på ditt ansikts skader liberalt for å bidra til å fremme raskere tilheling og for å hindre smitte.
  • Ikke prøv å selv behandle noen alvorlige ansiktsskader annet enn å stoppe umiddelbar blødning. Hvis du er i overdreven smerte eller tror at tilstanden din kan være livstruende deretter søke legehjelp umiddelbart.