Digidexo.com

Slik Care for Blemmer på en Heel

Slik Care for Blemmer på en Heel


En blisterpakning er en boble av fluidum som danner under huden for å beskytte den mot skade. Blemmer, mens bare en del av kroppens naturlige forsvar, kan være smertefullt og obstruktiv til hverdagen. Mens flertallet av blemmer komme og gå som små problemer, er det den mindreårige få som kan bli betent og farlig. Blemmer på baksiden eller undersiden av hælen kan gjøre hverdagslige aktiviteter, som den enkle handling av å gå, en krevende oppgave. I tillegg, på grunn av deres plassering de er tilbøyelige til å bli betent, åpne og bli infisert. Hvis du får en blemme på hælen din må du ta ekstra forholdsregler i omsorg og helbredelse av det. Hvis blemme forblir intakt og uåpnet, vil den beskyttende barriere dannet av serum bidra til å fremskynde healing tid, men hvis blemme åpnes, må du ta ekstra forsiktighet for å forebygge smitte.

Bruksanvisning

•  La det alene. Blemmer, som skorper, er kroppens naturlige forsvar mot skade. En blemme dannes når huden er irritert av alt fra allergier og sykdommer til medisiner og dagligdagse irritanter. Hvis serum boble forblir intakt, vil den underliggende huden hælen alt på egen hånd. Når det er mulig, la blemme å være åpen til luft, noe som vil øke hastigheten helbredelse tid, og når du skal bruke sko eller dekke den med en sokk, beskytte den med en bandasje. For blemmer på undersiden av foten, pute med muldvarp hud.

Ikke plukk på død hud. Etter noen dager, vil boblen dannet av blemme begynner å flate seg ut som den underliggende huden begynner å gro. Når dette skjer, vil det øverste laget av huden tørke opp. Denne døde huden vil etter hvert flasse av som en skorpe. Ikke fjern død hud ved å plukke eller kutte den. Den døde huden på en blemme er omgitt av og festet til levende hud, og fjerner det kan føre til en teft opp av betennelse og mulig smitte. La den døde huden alene og la det falle av på egen hånd.

Desinfiser en åpnet blemme. Hvis blemme ikke pop eller begynne å sive serum væske, desinfisere området. Rengjør med såpe og vann og forsiktig klapp tørr med et rent håndkle. Påfør en antibiotika krem ​​og la blemme puste. Unn en åpnet blister som et sår og desinfisere det minst to ganger om dagen.

Beskytt blemme. Når du ikke kan forlate blemme til friluft, beskytte den. Bruk et tynt lag med antibakteriell krem ​​og påfør en bandasje. For sensitive blemmer, må du kanskje den ekstra pute levert av føflekk huden.

Bruk egnet fottøy. For blemmer på hælen, unngå iført sko som forstyrrer helbredelsesprosessen. Når det er mulig, slitasje ryggløse sko eller flip flips. Hvis du trenger å bruke sko med ryggen, bind og pad såret som beskrevet i trinn 4.

Pass deg for infeksjon. Fysiske symptomer på infeksjon inkluderer nauseousness og feber. Også se din blemme for å se om den viser tegn på infeksjon, som økt betennelse, oser av blod eller puss, eller økt smerte. Hvis du ser en rød linje som danner fra blemme nettstedet, kan du ha en stab infeksjon. Hvis noen av disse symptomene oppstår, må du kontakte lege umiddelbart.

Hint

  • Hvis du har fotsvette, endre sokkene to ganger om dagen for å unngå irritasjon.
  • Når du arbeider ut, bruker to par sokker til buffer mot svette og irritasjon som kan forårsake gnagsår.
  • Aldri pop, åpne eller tappe en blemme.
  • Ta blemmer, spesielt åpnet blemmer, seriøst. Infeksjoner forårsaket av blemmer kan føre til alvorlige problemer, inkludert død av vital vev, amputasjon og død.
  • Behandling av blemmer forårsaket av eksem, diabetes, herpes, helvetesild og andre infeksjoner eller sykdommer kan variere, så ta kontakt med legen din før du starter noen form for behandlingsregime.