Digidexo.com

Ikke-vanedannende Pain Relief

Det er ingen tvil om at kroniske smerter kan la en person deaktivert og deprimert. Det er derfor når du finner en behandling som fungerer du vil feste med det --- selv når det er et smertestillende middel som Vicodin og OxyContin, som er effektive og vanedannende. Faktisk er ca 5,2 millioner amerikanere er avhengige av smertestillende medikamenter, ifølge en rusmisbruk og psykiske helse Services Administration undersøkelsen. Når du eksperimenterer med behandlinger du kan først ønsker å prøve ikke-vanedannende smertestillende behandling, fordi når en avhengighet tar over, kan du aldri være i stand til å sparke en vane.

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs)

En lege første forsvarslinje ved behandling av noen form for smerte er å anbefale NSAIDs. Disse inkluderer over-the-counter narkotika, som inkluderer Motrin og Advil, er stor for å redusere smerte, hevelse og betennelse. De har også meget få bivirkninger og er ikke vanedannende.
I januar 2009, Food and Drug Administration (FDA) godkjente en injeksjon ibuprofen formulering etter en av sine studier viste at kvinner som hadde gjennomgått en hysterektomi hadde mindre sannsynlighet for å bruke morfin på en etter behov når de ble behandlet med et NSAID injeksjon .

Antidepressiva

Antidepressiva har vært brukt i årevis for å behandle ulike typer kroniske tilstander som fibromyalgi og nerve smerte. Forskere har funnet ut at smerten er knyttet til følelser. Bruke antidepressiva som Elavil og Paxil har vist seg effektive i å redusere smerte relatert angst og depresjon.
Selv om det ikke er fullt ut forstått hvordan disse medikamentene virker på smerte, rapporterer Mayo Clinic at de kan øke nevrotransmittere i ryggmargen og minimere smerte signaler. Bivirkninger, når de forekommer, er vanligvis milde. De hyppigst rapporterte er munntørrhet, vektøkning, tretthet og blodtrykket endres.

Homeopati

Homeopati er en fremgangsmåte for behandling av en sykdom med en liten dose av et tilsvarende stoff som kommer fra en naturlig kilde, så som planter eller mineraler. Utøverne mener at homøopatiske midler lindre symptomene og forkorte lengden av enkelte sykdommer. Homeopati ble utviklet på 18-tallet og har vært praktisert siden den gang.
Forskning på homeopati viser både positive effektene av behandling og mangel på sterk vitenskapelig bevis. Ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin, rapporterer en prosentandel av pasientene føler seg verre for en periode etter oppstart av behandling. Homeopaths tyder på at dette er en kort og temporær reaksjon.