Digidexo.com

Hvordan å stoppe tannpine Pain Irritert av en kald

Tannpine er ikke moro. Og når du har en tannpine, virker det som alt du putter i munnen forverrer smerten - som visse matvarer, enkelte drikker eller bare kald luft. En ting som gjør tannpine vondt enda verre er å ha en forkjølelse eller bihulebetennelse. Smerten kan komme ganske nær uutholdelig, og du bør virkelig se en tannlege. Men hvis du ønsker å behandle en kald-irritert tannpine på egen hånd, kan du bruke noen enkle hjem rettsmidler.

Bruksanvisning

•  Ta litt kaldt og sinus medisin som Tylenol PM eller Dayquil.You'll være mer sannsynlig å kurere forkjølelsen enn du vil en tannpine. Dette vil ikke ta bort alt av tannpine smerte, men reduserer kulden som er irriterende tennene dine vil sikkert hjelpe.

Fukt en te-pose. Ikke få det søkk og dryppende våt, men kjøre den under litt varmt vann. Åpne munnen og plassere den på tennene som er verkende fra en kald. Du kan sette litt press på tennene, men pass på at du ikke bryter te-pose åpen; det vil ikke smake godt, og te korn vil ikke være lett å komme ut av munnen din.

Bland en liten mengde hydrogen peroxide med en god bit av vann. Ikke svelge det, så det kan potensielt være farlig. Swish den rundt i munnen i 30 til 45 sekunder. Gjøre dette over en periode på noen få dager, etter hvert måltid eller tre ganger om dagen. Dette vil bidra til å bli kvitt infeksjonen.

Bruk lammende gel laget for tannpine smerter irritert av forkjølelse. Spray litt sår-hals spray i munnen, i nærheten av tannen som gjør vondt. Det vil nummen tannkjøttet og hjelpe lindre smerten. Lammende spray vil også bidra til å tømme bihulene og undertrykke smerten av en sår hals. Sprer lammende gel rundt og på tann og tannkjøttet vil også hjelpe midlertidig lindre smerte.

Bruk en luftfukter i hjemmet eller inhalerer dampen fra varmt vann. Ikke stikke ansiktet ditt direkte i vannet, men fordi hvis det er for varmt, vil damp være varm også, og vil skade. Men inntak av varm luft vil berolige din munn, samt din hals og nese passasjer. Det kan bidra til å lette tann smerter og hjelpe drepe infeksjonen fra kaldt.