Digidexo.com

Hvordan å behandle bleie utslett med hjem rettsmidler

Å være en ny forelder har mange utfordringer. Behandling av vanlige problemer, som bleie utslett, er bare ett av dem. Det er mange medisiner tilgjengelig, men kanskje du vil bruke ting som er så nær naturlig som mulig når det kommer til din baby. Det er noen hjemme rettsmidler som du kan prøve å behandle bleie utslett, men husk at hvis utslettet kommer til et punkt der det er blødning eller det sprer utover bleieområdet, bør du ringe legen. Det er noen forskjellige ting du kan prøve, og hver av følgende løsninger bør brukes separat, ikke i kombinasjon.

Bruksanvisning

•  Ta bleie av, rengjør babyens nederst forsiktig, og eksponere området til luft. La luften komme til bunns vil hjelpe den holde seg tørr og leges raskere. Du bør gjøre dette for en stund etter hver bleie endring, selv om du har brukt en behandling til bunnen. Sørg for at barnerumpe er ren og tørr før du bruker noe til området.

Pulver babyens bunnen med maismel etter endring en rotete bleie og rengjøring bunnen grundig. Maismel er kjent for å holde fuktighet fra huden og hjelpe til med healing. Maismel er tilgjengelig i dagligvarebutikken baking midtgangen.

Påfør aloe vera fra en aloe anlegget til det såre området etter rengjøring av bunnen. Aloe brukes vanligvis til å behandle brannsår og mindre skader, og det er en ingrediens i mange medisiner. Bruke det til sår bunnen vil hjelpe sår området helbrede. Du kan bruke maismel over aloe hvis ønskelig, for ekstra beskyttelse.

Påfør Calamine lotion til sår bunnen etter å endre en bleie eller bading. Calamine er en eldre middel som brukes til å behandle insektbitt, utslett og mindre skader.

Legg havregryn til vannet når du bader babyen. Havregryn har helbredende egenskaper som vil hjelpe huden leges og utslettet går bort.

Tips og advarsler

  • Holde babyen tørr og ren er svært viktig å hindre bleie utslett og å hjelpe det bli bedre. Endre babyens bleie så snart du vet at han har våt eller rotet det vil hjelpe med helbredelsesprosessen.
  • Begrense mengden av sure matvarer som du mate babyen kan kutte ned på bleie utslett vises. Sure matvarer inneholder fersken, appelsiner og appelsinjuice, tomater, noe sitrus, epler, eplesaus, jordbær, pærer og noen andre frukter.
  • Hvis du ser blod, få råd av barnelege. Hvis du bruker hjemme rettsmidler ikke tar seg av problemet, bør du finne en god bleie utslett medisiner. Legen din eller en annen forelder kan hjelpe.