Digidexo.com

Liver Cleanse & Triglyserider

Triglyserider er et lipid som naturlig finnes i matvarer som lagrer energi i kroppen vår mellom måltidene. Å ha høye triglyseridnivåer kan øke sjansene dine for koronar hjertesykdom, hjerteinfarkt eller hjerneslag. En leveren rens kan hjelpe kroppen slipper overflødig fett og lette stress på leveren og dermed redusere triglyserid teller. Sjekk alltid med legen din før du starter noen rens eller diett modifisering om risikofaktorer.

Triglyserider-og leverfunksjon

Leveren lagrer triglyserider som fett. Kroppen forbruker triglyserider direkte fra mat med høyt fett, særlig mettet fett. Det forbrenner også ubrukt glukose avledet fra karbohydrater til glykogen sender dette tilbake til leveren da bli omdannet til triglyserider og lagres som fett. Dette kan skape mye overflødig metabolsk aktivitet for leveren din, plassere det høyere risiko for sykdom i tillegg.

Liver Cleanse

En leveren rens er utformet for å redusere mengden av arbeid leveren trenger å gjøre for å forbrenne mat, skape energi og eliminere avfall. En rens kan enten være en fastende rens der du eliminere hele mat fra kostholdet ditt for en angitt tidsperiode - slik som med Master Cleanse hvor du spiser en lemonade blandingen i opptil 10 dager. Dette reduserer mengden av hele mat som må brytes ned og fjernes. Andre renser innebære endret dietter med kosttilskudd for å fremme leveren helse. Noen rapporterer følelsen bedre etter en rens, men det er ingen bevis for at dette kan ha en langsiktig effekt på triglyseridnivåer.

Leveren rensing Foods

Leveren rensing matvarer er lett å fordøye, inneholder ingen giftstoffer eller behandlet ingredienser. En diett høy som reduserer fet mat samt proteiner gjør at leveren til å arbeide mer effektivt. Andre matvarer som er bra for leveren er havre, grønne bladgrønnsaker, nøtter, linfrø og gurkemeie. Ifølge nettstedet Fattylivercleanse.com, kan gurkemeie hjelpe forbrenne fett mens hvitløk og løk hjelpe drepe uønskede bakterier.

Den Cleanse og triglyserider

En rens kan senke triglyserider. Grunnen som er kroppen ikke er forbruker like mange kalorier i en rens. På grunn av dette, vil det søke energireserver lagret i triglyserider og forbrenne det til glykogen. Så du gjør to ting for å hjelpe triglyseridnivåer under en rens: 1) du ikke er forbruker matvarer høy i triglyserider og 2) du forbruker færre kalorier tvinge kroppen til å trekke på reservene.

Betraktninger

Alltid konsultere legen din før du starter en rens. Du kan føle deg syk under en rens som kroppen din gir ut giftstoffer og justere til færre kalorier. Få øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis du er i midten av en rens og oppleve lange anfall av svimmelhet eller besvimelse som dette kan foreslå en alvorlig medisinsk tilstand. Det finnes ingen erstatning for endring av kosthold og utvikle et treningsprogram for den langsiktige senking av høye triglyserider.