Digidexo.com

Hvordan forberede Fall makrobiotiske diett Meals

Hvordan forberede Fall makrobiotiske diett Meals


Makrobiotiske dietter er styrt av skiftende årstider, av klimaet. Yin og Yang, kaldt og varmt vær - matvarer brukes til å etablere tilpasningsevne med årstidene. Høst introduserer en endring fra sommervarmen (Yang) som utvikler seg mot vinterens kalde (Yin). Makrobiotisk mat valg vil reflektere disse miljø skift.

Hvordan forberede Fall makrobiotiske diett Meals

Utfasing, innfasing

Sommer synes å somle på i høst. Det er fortsatt mange varme, selv varm, dager. Hager likevel gi den siste av sesongens frukt og grønnsaker. Det er relativt enkelt å justere en makrobiotisk diett til skiftende vær. Som varme dager fortsetter, spise ferske, lokalt og økologisk dyrket frukt og grønnsaker. Kjøle agurk, salat, gulrøtter og mye mer er tidlig høst favoritter. Nyt salater, salsa og kalde supper, høste sommerens dusør på Yin.

Med den første av de kjøligere dager, begynner å introdusere Yang, heartier og varmere måltider. Epler, poteter, alle typer squash er herlig i supper, puddinger og gryteretter. Makrobiotiske spise beveger seg i takt med naturens endringer fra den ene dagen til den neste. I løpet av månedene høsten. Indian summer, en plutselig hetebølge etter en kald uke, er en mulighet til å nyte den siste av sommerens kjøle innhøsting. Oppleve hva det vil si å justere med naturen.

Den hetebølger er over nå. Kjøligere dager og kaldere netter betegne vinterens tilnærming. Halloween, Thanksgiving er vitnesbyrd til matvarer av Fall. Gresskar, poteter, epler er deler av høstens rikelig innhøsting. Nyt en sprudlende lapskaus, kokt i timevis med friske urter, nybakt brød for dipping. Familien samler rundt bordet, gardinene trukket mot tidlig nightfall og plutselig isete blast. Oppdag hva makrobiotiske tilhengere mener med harmoni.

Snarere enn brå skift i kosthold, makrobiotiske dietter oppmuntre passasjer fra en sesong til den neste. Høst matvarer representerer det mangfoldet som makrobiotiske spise nyter. Når det er på tide å by farvel til vannmeloner og mais sesong dører svinge vidåpne til en rekke Fall matvarer som varm og balanse nærmer vinterens chill. For makrobiotiske spise, tilbyr høsten det beste av Yin og Yang.

Med frisk frukt og grønnsaker som sendes til alle deler av verden, folk ikke lenger oppfordres til å spise i henhold til deres miljø. Som et resultat, i henhold til makrobiotiske utøvere har folk mistet sin evne til å tilpasse seg endrede umiddelbare omgivelser, og er mer utsatt for sykdommen. Makrobiotiske spise er en bane for å leve et liv i balanse i seg selv og med ens verden.

Hint

  • Forskning på ditt lokale Whole Foods kjøpmenn hvilke matvarer er fra lokale dyrkere.
  • Meld deg på kurs på et lokalt community college eller gratis universitet.
  • Rådfør deg med helsepersonell før du starter en ny diett.