Digidexo.com

Avgiftning diett Foods

Avgiftning diett Foods


Mange avgiftning planer for en streng diett av ingenting bortsett fra grønnsaker og frukt. Selv om dette kan ha en stor innvirkning, også fratar det kroppen av nødvendige næringsstoffer. En tryggere og bedre smaker detox programmet er en som eliminerer spesifikke elementer men tillater inntak av matvarer som holder kroppen sunn. Målet med detox diett er å eliminere giftstoffer og andre giftstoffer fra kroppen. Unngå all bearbeidet og raffinert mat mens du spiser bare organiske elementer er i fokus.

Mat å spise

Frukt og grønnsaker er stifter av noen detox plan. Frukt kan være friske, tørkede, frosne eller hermetisert. Lage smoothies er en populær metode for å konsumere rikelig med frukt. Gjør disse med frisk frukt eller usøtet, drikke-klar juice. Alle grønnsaker er akseptabelt. Spis dem så naturlig som mulig, og ikke legge salt for å skape en bedre smak.

Bønner er akseptabelt i enhver form, som er havre og poteter uten dressinger. Fersk fisk, usaltede nøtter og frø, honning og mye vann er alt tillatt.

Matvarer for å unngå

Det er viktig å unngå alle kjøttprodukter, inkludert rødt kjøtt, kylling, kalkun og svinekjøtt elementer. De fleste meieriprodukter, som melk og ost, bør unngås også. Alle søtsaker, junk mat, kaffe, te, alkohol, salt, pickles, brus, salatdressinger har kjøpt i butikken og noe salt bør ikke brukes.

Meal Plans

Frokosten består av frisk frukt med yoghurt naturell og litt havre blandet i eller en smoothie med frisk frukt. En lunsjmeny kan bestå av en Middelhavet salat med riskaker. Bruk frisk basilikum, svart pepper, tomater, avokado og usaltede nøtter som pålegg. Tunfisk med en potet og salat er et annet måltid valg. Spis en jakke potet med tunfisk på toppen og bland det med mais eller naturlig yoghurt og serverer den med en salat. Noen middag ideer er bakt laks og en jakke potet. Dette kan også spises med dampede grønnsaker. Du kan også prøve en kinesisk stir fry. Velg dine foretrukne grønnsaker og bland dem med bønnespirer, vårløk, litt olivenolje og ingefær. En side av brun ris kan legges til måltidet.