Digidexo.com

Positivt og ulemper Low Fat dietter

Selv om trender i slanking voks og avta i løpet av årene, betyr det ikke at disfavørisert dietter er uten fortjeneste - bare at de har tatt en baksetet til den nyeste bevegelse. Enormt populære på 1980-tallet, har lav-fett diett blitt unngikk i favør av lav-karbohydrat og høy-protein tilnærminger. Men lav-fett dietter har sine egne fordeler og ulemper, som du bør vurdere når du bestemmer på høyre slanking plan for deg.

Diet Pros

Følg en lav-fett diett for å ha flere valg element i kosten. Den primære fordelen til en lav-fett diett er at det gir mer i veien for valg i forhold til andre typer dietter, for eksempel lavkarbo. De fleste menyelementer i USA og lignende samfunn er basert på forbruket av korn og andre karbohydrater, så holder til en lav-fett diett gir deg frihet til å hengi seg til mange av disse elementene - noe som gjør det mindre sannsynlig at du vil jukse.

Den andre store fordelen til en lav-fett diett er at kroppen din er laget for å kjøre ut av glukose levert av karbohydrater. Du kan unngå bivirkningene som kommer fra en lav-karbo diett, for eksempel apati og "hjernetåke" som kroppen din gjør overgangen fra brennende karbohydrater for å forbrenne fett. Med en lav-fett diett er det ingen overgangsperiode eller noen annen type induksjon fase til følge, noe som gjør en lav-fett diett langt mer tilgjengelig og i harmoni med den måten som kroppen din er laget for å fungere.

En lav-fett diett tilbyr også påviste helsefordeler. Ifølge American Cancer Society og American Heart Association, kan holde fettinntaket til rundt 30 prosent av det daglige kalorier (samtidig som forbruket av mettet fett) redusere risikoen for visse kreftformer, hjerteproblemer og slag.

Diet Cons

Unngå å falle i den primære fellen av lav-fett dietter - forestillingen om at bare å holde fettinntaket lavt er tilstrekkelig for å iverk vekttap. Den primære ulempen med lav-fett diett er en konsekvens av sin primære fordelen: Der det er mange valg det er mer rom for feil. Mens karbohydrater er tillatt å bli fortært på en lav-fett diett, er ikke alle karbohydrater er skapt like. Mange typer karbohydrater - som raffinert mel og alle typer sukker - vil hindre vekttap hvis du bort altfor ofte.

På en lav-fett diett, er det mulig å utilsiktet spiser feil mat, noe som resulterer i en mangel på vekttap til tross for den oppfatning at du gjør alt etter boka. Du trenger å vite hvilke karbohydrater å konsumere og for å nyte sjelden (kombinert med viljestyrke å gjøre det skje). Derfor, mens du er på en lav-fett diett, baserer inntaket av karbohydrater rundt frukt, grønnsaker og helkorn å unngå dette problemet.

Den andre primære ulempe ved den lav-fett diett er i ernæringsmessige krav. Noen grad av fett er nødvendig for en rekke hormonelle prosesser. En studie publisert i 1996 i American Journal of Clinical Nutrition (utgave 64) konkluderte med at en høyere fett diett var knyttet til økte serumnivåer av testosteron i forhold til enkeltpersoner etter en fettfattig diett. Komplett aversjon mot inntak av fett kan føre til eventuelle ernæringsmessige mangler. Ifølge opplysninger fra slanking nettstedet 3FatChicks.com og ernæring professor Joan Salge Blake ved Boston University, lav-fett dietter er ofte blottet for vitamin A, E og K, som hovedsakelig finnes i fet mat. For å korrigere for disse problemene, må du huske å ta inn minst 30 prosent av kaloriene fra fett for å holde hormonelle prosesser intakt og supplere din lav-fett diett med en multivitamin som inneholder vitamin A, E og K.