Digidexo.com

Faktorer som påvirker Vekttap

Når jeg prøver å gå ned i vekt, er det en rekke faktorer som påvirker utviklingen. Monoton av "spise godt, trene daglig" du bore i hodet dag inn og dag ut kan begynne å ha en negativ effekt på antall på skalaen. Når du starter ut på din vekt-tap reisen, holde både mat du spiser og den fysiske aktiviteten du gjør i bakhodet underveis. Men aldri miste av syne målet ditt.

Mat Matters

Selv om du sparket koffein og holde seg borte fra dessert, er du fortsatt ikke å miste vekt. Hvorfor? Selv om frukt, grønnsaker og magre proteiner er gode valg, er det mulig å få for mye av en god ting. Downing en hel pose med druer eller fem bryster av kylling i en sittende vil legge like mange, om ikke mer-kalorier enn en candy bar. Når jeg prøver å gå ned i vekt, må du være forsiktig med porsjonsstørrelser, selv om hva du spiser er ansett som en sunn, god-for-deg mat. Når du ta hensyn til både kvaliteten på maten du spiser sammen med mengden, er du godt på vei til en mindre midje.

Trening

Uavhengig av diett du velger eller metoden for vekttap du velger, er en brikke i puslespillet som alltid vil være front og senter fysisk aktivitet. Løping, sykling, løfte vekter, spille tennis eller annen aktivitet er viktig for å styrke og tone musklene og forbrenne kalorier. Noen mener at de må svette det på treningsstudioet i timevis for å gå ned i vekt. Det er ikke sant. Når det gjelder trening, alltid tenke kvalitet. En tøff, streng 3-mil å kjøre som tar deg 35 minutter og virkelig presser det kardiovaskulære systemet vil brenne like mange, om ikke flere, kalorier som går på en tredemølle i en time. Pluss, du reddet deg selv 25 minutter. Pass på å drikke mye vann og ta hviledager. En hviledag etter 5 tøffe dager med trening er svært viktig for å tillate kroppen å hvile og reparere seg selv fra en uke med hardt arbeid.

Frame of Mind

Hvis du har et negativt syn på fremgangen din, kan alle dine arbeider ut og spise godt ende opp med å bli mer en byrde enn en velsignelse. Vekt-tap reisen er en berg og dalbane. Du vil få vekt noen uker og du kan spise en hel pose med cookies på et lavt punkt. Hvis en av disse tingene skjer, kan en negativ sinnstilstand resultere i å kaste deg helt av vekt-tap tog. Ha alltid langsiktige mål foran ansiktet ditt, bokstavelig talt, og legge inn dine mål i stedene du ser hver dag, som kjøleskap, kaffetrakter eller bad speil. En positiv tankesett vil hjelpe deg å hoppe rett tilbake på sporet etter at du har en dårlig dag og tillater deg å kritt det opp til akkurat det, en dårlig dag.