Digidexo.com

Hvordan å miste fifty pounds i to måneder

Vil du miste 50 pounds i 2 måneder? Er du klar for det harde arbeidet som du trenger å gjøre for å oppnå dette målet? Bli kvitt disse pounds vil definitivt føle deg sterkere og sunnere. Du trenger en veldig streng diett og en kardiovaskulær trening plan. Mens det er mulig at du kan miste 50 pounds, er det svært usannsynlig at du kan gjøre det på så kort tid, så ikke bli skuffet hvis det ikke skjer i to måneder. Målet er å komme i form og være sunn - uansett hvor lang tid det tar.

Hvordan å miste fifty pounds i to måneder

•  Drikk rikelig med vann. Hold deg unna drikker som er lastet med koffein og kalorier. Alkoholholdige drikker har en tendens til å være høy i kalorier. Vann hjelper til å skylle ut systemet og kvitte kroppen for giftstoffer.

•  Spis mat. Det høres ganske enkelt ut, men nøkkelen til å miste vekt er å spise riktig mat til riktig tid av dagen. Ikke sulte deg selv. Dette hjelper ikke deg å miste vekt. Du bør ha seks små måltider om dagen. Pass på at det ikke er junk mat som du forbruker. Sunn mat gir sunt vekttap.

Få litt kardiovaskulær trening. Du må gjøre cardio minst tre til fire ganger i uken. Svømming, hoppe tau, løping og kickboxing er bare noen få typer cardio som du kan gjøre for å gå ned i vekt. Du bør gjøre cardio i ca 45 minutter for å øke hjertefrekvensen. Cardio hjelper deg også brenne store kalorier og får blodet pumpe til hjertet. Sørg for at du har en komfortabel par tennissko hvis du har tenkt å gå i gang.

Vær konsekvent. Kosthold og mosjon definitivt gå hånd i hånd. Å få deg selv på en konsistent tidsplan kommer til å ta innsats. Vær sikker på at du gjør cardio sammen med å spise sunne måltider. Kombinasjonen av de to er hvordan du kommer til å slippe disse pounds.

Vær tålmodig med deg selv. Ikke frik ut om du har disse midnatt cravings eller hvis du passerer din lokale bolle butikk på vei til jobb. Gamle vaner die hard. Erstatte junk mat med sunne matvarer. Å få de resultatene du er ute etter midler endre livsstil - og det skjer ikke over natten. Nøkkelen er å være tålmodig med deg selv og fokusere på målet ditt.

Bli med i en støttegruppe. Det er mange mennesker som prøver å oppnå det samme vekt-tap mål som deg. Det hjelper å være rundt mennesker som kan forstå og hjelpe deg. Motivere hverandre og holde hverandre ansvarlige er en fin måte å gå ned i vekt raskere. Hvis du har emosjonell støtte som du trenger, kan miste vekt være morsomt.

Hint

  • Rådfør deg med din lege før du starter noen vekt-tap programmet.