Digidexo.com

Hvor å Sjekk for Hormonell ubalanse

En hormonell ubalanse er en tilstand som påvirker hormonnivået i en persons kropp. Det kan være forårsaket av en kjertel problem, en eggløsningsforstyrrelse, abnormiteter i livmorhalsen eller testiklene, overgangsalder, aldring eller en medisinsk tilstand, for eksempel polycystisk ovariesyndrom.

Hvor å Sjekk for Hormonell ubalanse

•  Vurdere symptomene som har ført deg til å tro du er lidelse en hormonell ubalanse. Dette vil inkludere vaginal tørrhet, uregelmessig eller opphør i perioder, hyppig vannlating eller blære infeksjoner, impotens, endring (tap) i libido, ømme bryster, hodepine, uforklarlig vektøkning, hetetokter og selv depresjon. Dette er de vanligste symptomene på en hormonell ubalanse.

Spor søvnmønster. Mange kvinner (og noen menn) som opplever hormonelle ubalanser vil oppleve en endring i sine søvnmønster. Det kan manifestere seg som rastløshet, søvnløshet (vanskeligheter med å få sove eller forbli sovende) eller nattesvette.

Invester i et hormon balanse test kit. Disse enkle å bruke kits for at-home testing kan indikere hvorvidt du lider av en hormonell ubalanse. De koster alt fra $ 30 til $ 240 og kan benyttes av enten menn eller kvinner (produktet vil indikere hvor kjønn det skal brukes).

Hint

  • De fleste hormonelle ubalanser er et resultat av for lite østrogen eller for mye progesteron for kvinner, eller en svingning i testosteron produksjonen for menn. Spør legen din før behandling av enhver hormonell ubalanse med en over-the-counter medisiner eller supplement. Dine symptomer kan være en indikasjon på et hormon ubalanse, eller de kan være et tegn på en mer alvorlig helsetilstand.