Digidexo.com

Hvordan Tone løs hud

Nå som du har blitt kvitt det uønskede vekt, må du vite hvordan å tone opp løs hud det igjen. Kanskje du nettopp har hatt en baby eller et hurtig vekttap; Uansett årsak, er det mange ulike alternativer for toning huden. Før du prøver kirurgi eller andre alternativer prøve disse hud-toning teknikker.

Hvordan Tone løs hud

Tone it Up

•  Få en fitness vurdering, vanligvis gratis, på ditt lokale treningsstudio for å bestemme kroppens fettprosent. Dette vil hjelpe deg å vite forskjellen mellom ekte løs hud og kroppsfett. Noen ganger overflødig fett underliggende huden kan føre til at det å fnise og riste, som noen ganger kan forveksles med løs hud.

trener med vekter minst fire ganger i uken, alternerende store muskelgrupper hver dag. For eksempel, mandag og onsdag, prøve å gjøre lavere kroppen sculpting. Dette vil omfatte calfs, lår og setemuskler. Tirsdag og torsdag, skyte for overkroppen, armer, skuldre, rygg og bryst. Abs er den eneste muskelgruppe som kan bli jobbet ut daglig.

Fyll hudens elastisitet. Huden har en bemerkelsesverdig evne til å strekke og krympe; ved hjelp av hud oppstrammende kremer og kremer kan være gunstig i å stramme opp huden.

Spis rå frukt og grønnsaker. Prøv å holde deg unna matvarer som inneholder mye fett og kaloriinnhold. Spis seks små måltider om dagen, i stedet for tre store måltider. Enkelte matvarer som avocado, kokos og agurk kan forbedre hudens elastisitet.

Husk hvor lang tid det tok deg å miste vekt og tillate deg selv doble det tid for huden din til å satse tilbake til sin opprinnelige form.

Hint

  • Konsultere med en lege eller lege før du starter en ny diett og treningsprogram.