Digidexo.com

Hvordan bli kvitt av Enterobacter cloacae

Hvordan bli kvitt av Enterobacter cloacae


Bakterien Enterobacter cloacae er ansvarlig for å forårsake alle typer infeksjoner hos mennesker, inkludert hudinfeksjoner, urinveisinfeksjoner, og luftveisinfeksjoner. De fleste arter av Enterobacter er resistente mot antibiotika, så det er viktig å søke medisinsk hjelp så snart du mistenker at du har en slik infeksjon. Enterobacter cloacae vanligvis ikke infisere friske mennesker, så folk er generelt mer utsatt hvis de har nylig vært innlagt på sykehus.

Hvordan bli kvitt av Enterobacter cloacae

•  Snakk med legen din med en gang. Enterobacter cloacae må være riktig identifisert av medisinsk personell før det kan behandles.

Ta den behandling foreskrevet av legen din nøyaktig som anvist. Enterobacter cloacae responderer på behandling med flere antibiotika, inkludert ampicillin, amoxicillin, cefazolin, cefuroxim, kolistin, polymyxin B, og familien av fluorokinoloner.

•  Hold infeksjon ren hvis det vises på utsiden av kroppen. Vask og kle det infiserte området som instruert av legen din. I mer alvorlige tilfeller kan legene kirurgisk fjerne buildup og avløps abscesser.

Rengjør flater rundt huset eller sykehus rom med kraftige antibakterielle våtservietter eller spray. Vask eventuelle stoffer som kan ha kommet i kontakt med bakterien. Områder hvor bakterier er oftest funnet inkluderer dørhåndtak, baderoms håndtak og kraner, i og rundt kjøleskapet, mat containere, og sengetøy.

Hint

  • Noen av de spesifikke legemidler som brukes for behandling mot Enterobacter cloacae inkluderer Levofloxacin (Levaquin), Imipenem / cilastatin (Primaxin), Meropenem (Merrem IV), Cefepime (Maxipime), Ciprofloxacin (Cipro), Trimetoprim-sulfametoksazol (Septra, Bactrim), Ertapenem (INVANZ), og Tigecyklin (Tygacil).