Digidexo.com

Hvordan finne et vekttap coach

Hvordan finne et vekttap coach


Et vekttap coach kan hjelpe deg å tenke ut en skreddersydd plan i henhold til målet ditt i vekt, aktivitetsnivå, metabolisme, og eventuelle spesielle behov du måtte ha. Dette coach kan hjelpe deg å holde motivert og konsekvent på veien til vekttap suksess. Her er hva du skal se etter for å finne den treneren som er perfekt for dine behov.

Hvordan finne et vekttap coach

•  Bestem dine vekttap mål. Sørg for at de er realistiske og ikke basert på den nyeste populære Hollywood stokk tall. Hvis du har en betydelig mengde vekt å miste eller ikke har vært vellykket i siste slanking innsats, kan en personlig vekttap coach være akkurat den løsningen du leter etter.

Kjenn dine behov. Å vite hvordan du ønsker å nå dine mål vil hjelpe deg å avgjøre hva du skal se etter i en trener. Vil du primært se på kaloriinntaket og samtidig opprettholde en diett som du er vant til? Ønsker du å prøve helsekost, reseptbelagte legemidler, en spesiell diett eller et intensivt treningsprogram? Å vite hva du gjør og ikke ønsker å prøve vil bidra til å innskrenke søket etter akkurat den rette treneren.

Kontroller Gule sider. Ser på annonser i telefonboken kan hjelpe deg å begrense søket ditt og finne et vekttap coach som tilbyr de spesifikke tjenestene du trenger.

Søk online. Du kan bestemme at et webbasert coaching program er det beste alternativet for deg. Online trenere kan gi mye av den personlige servicen som ville være utstyrt med ansikt-til-ansikt økter, men til en lavere kostnad. Bare du kan bestemme om dette alternativet vil hjelpe du holde deg motivert nok til å lykkes.

Intervju treneren. Hvis du ansetter en lokal trener, kan du starte med telefonintervjuer av potensielle kunder, og deretter begrense mulighetene til en eller to som du ønsker å intervjue ansikt til ansikt. Hvis ansette en online coach, må du huske å stille konkrete spørsmål om hvordan programmet vil bli skreddersydd til dine behov. Hvor lett treneren din er å kontakte og hvor raskt din e-post eller telefonsamtaler blir returnert kan bare være den avgjørende faktoren som trener å leie. Uansett metode for vekttap, trenger du en trener som vil holde deg oppmuntret og motivert.

Hold deg til programmet. Det viktigste aspektet av å finne et vekttap coach er å være sikker på at du følger den veiledningen du mottar, og hold deg til det over en lang periode for å oppnå varige resultater du leter etter.

Hint

  • Kontroller at vekttap program som du velger er medisinsk og ernæringsmessig god. Er du i tvil, sjekk med din lege eller en registrert dietetiker.