Digidexo.com

Hvordan å miste vekt raskt på to måneder med trening

Hvordan å miste vekt raskt på to måneder med trening


Hvis du har 25 kg. eller mindre å tape, kan du gjøre det på to måneder. Noe mer vekt enn det er ikke sunt å gå ned på så kort tid. Du må være villig til å spise riktig og trene på en daglig basis. Du må være fullt begått, som noen dager vil du finne at du er sliten og ikke ønsker å utøve. Du må gjøre det likevel.

Hvordan å miste vekt raskt på to måneder med trening

•  Spis riktig og drikke åtte glass vann per dag. Du kan trene alt du vil, men hvis du ikke innlemme gode matvaner det ikke vil gjøre deg noe godt.

Opprett en hourlong treningsprogram som du kan gjøre i morgen, fem til seks ganger i uken. Hvis du ikke har tid om morgenen da blir du nødt til å sette vekkerklokken på en time tidligere enn du vanligvis oppstår. Du kan ikke gå ned i vekt uten å gjøre noen endringer.

Begynn med fem minutter med tøying. Strekk armene, bein og hals. Dette vil få deg klar for cardio trening.

gjøre cardio i 30 minutter. Du kan bruke en treningsøkt tape eller registrere deg for en klasse på treningsstudioet. Du kan også bare gå kjører i 30 minutter. Cardio er viktig for å brenne kalorier.

bruke 20 minutter gjør styrketrening. Styrketrening vil bygge opp musklene dine mens toning opp de områdene som er å miste vekt.

Avslutt med ytterligere fem minutter av strekninger. Det er viktig å igjen strekke musklene dine slik at du ikke trekker en når du går videre med resten av dagen vår.

Hint

  • Å fremskynde resultatene, trener en time om morgenen og en time om natten.
  • Pass på at legen din har gitt deg tillatelse til å utøve før du begynner en rutine.