Digidexo.com

Hvordan å miste fett på magen med trening

Du kan miste fett på magen hvis du gjør de riktige øvelser. Regelmessig mosjon kan firmaet, forme og tone mageområdet. Men det er bare halvparten av løsningen for å bli kvitt kjærlighet håndtak. Det er også viktig å ha en ernæringsmessig kosthold. Exercise alene vil legge muskeltonus, men alt dette vil bli begravet under et lag av fett. Den eneste måten å bli kvitt fett er ved å spise mindre.

Hvordan å miste fett på magen med trening

•  Etablere en øvelse rutine. Prøv å gjøre ditt treningsprogram fem ganger i uken. Hvis ikke, gjør dem minst tre dager ut i uken. Start ut med øvelser som du er komfortabel med å gjøre. Dette vil øke sjansene dine for å stikke til programmet, som vil øke sjansene dine for å lykkes. Endre opp rutine endelig en gang i måneden.

Miste fett på magen og tone magemusklene ved å gi din rectus abdominus en treningsøkt. Rectus abdominus er den viktigste delen av mageområdet, som strekker seg fra de nederste ribbeina til bekkenet. Du kan utøve din rectus abdominus ved å gjøre fremover bevegelse bevegelser, eller side bend. En måte å gjøre dette på er ved å gjøre abdominal crunches mens du sitter på toppen av en øvelse ball. Plasser føttene på gulvet og sette seg ned på treningsball. Presset fra kroppen din vil føre til at ballen flytter seg litt tilbake. Deretter hvile ryggen på ballen inntil stammen og lår er plassert parallelt med gulvet. Stram magemusklene som du heve den øvre delen av kroppen til en 45 graders vinkel. Gjør ca 10 repetisjoner av denne øvelsen.

Styrk din rectus abdominus, og interne og eksterne obliques ved å gjøre crossover crunches. De eksterne obliques finnes bivirkninger muskler som strekker seg diagonalt ned fra nedre ribben delen til bekkenområdet. De danner bokstaven V. De interne obliques er rett under de eksterne obliques. Begge sett med muskler er i bruk når du roterer stammen av kroppen din. For å gjøre crossover crunches Plasser en matte på gulvet. Bøy knærne og plasser føttene flatt på gulvet. Sett tuppen av fingrene bak ørene, langs siden av hodet. Stram magemusklene, og gradvis vri overkroppen til venstre albue møter høyre kne. Pust ut mens du løfter kroppen din. Deretter gradvis senke kroppen, mens exhaling.

Spis en ernæringsmessig kosthold. Spise færre kalorier for å miste fett. Ditt kosthold bør inneholde rikelig med frisk frukt og grønnsaker. Drikk mye vann. Snack på ernæringsmessige, lav kalori mat. Et godt kosthold er viktig for å miste fett på magen.

Hint

  • Spis seks små måltider om dagen i stedet for tre store. Dette vil bidra til å øke hastigheten på stoffskiftet, og det vil holde deg mett, slik at du vil spise mindre.
  • Spise en salat eller et utvalg av frukt før hvert måltid. Dette vil føre til at du begynner å føle fullt før du spiser hovedretten, og du vil spise mindre.
  • Må vekt trening øvelser for å få fart på forbrenningen
  • Ikke sulte deg selv. Dette er usunn og vil føre til at kroppen til å gå inn i sult-modus. Som et resultat, vil stoffskiftet tregere. Depravation bare gir kortsiktige resultater. Folk som berøver seg selv pleier å gå tilbake til sine gamle matvaner. Dette får dem til å få vekten tilbake sammen med et par ekstra pounds på grunn av deres langsommere metabolisme