Digidexo.com

Hvordan å miste vekt raskt med kinesisk medisin

Hvordan å miste vekt raskt med kinesisk medisin


Hvis du ønsker å gå ned i vekt raskt, kan kinesisk medisin kunne hjelpe. I kinesisk medisin, er en kombinasjon av akupunktur, urter, kosttilskudd kontroll, magemassasje, og pusteøvelser brukes til å øke hastigheten fordøyelsen og løse de underliggende ubalanser som er tenkt å føre til vektøkning. Kinesisk medisin er ikke en mirakelkur men da kombinert med et sunt kosthold og mosjon, kan det hjelpe deg å nå dine vekttap mål.

Hvordan å miste vekt raskt med kinesisk medisin

•  Spis rikelig med bitter, sur og bitter mat. Ifølge kinesisk medisin, disse matvarene er bra for vekttap. Unngå søtt, salt og fet mat fordi de fører til vektøkning.

Ta en kinesisk urte supplement eller drikke en kinesisk urtete. Enkelte kinesiske urter hjelpe undertrykke appetitten, øke metabolismen og brenne fett. Noen kinesiske urter som antas å være gunstig for vekttap inkluderer He Ye, Fu Ling, Huang Qi, og Chi Qian Cao. Bao Han Wan er en over-the-counter kinesisk vekttap middel som inneholder en rekke urter. For best resultat, ta kontakt med en utøver av kinesisk medisin som kan utforme en behandlingsplan rettet mot dine behov.

Unngå å drikke kalde drikker med måltider. Kalde drikker treg fordøyelse. I stedet, drikke en varm kinesisk te, for eksempel oolong te, med måltider for å emulgere fett og hjelpe på fordøyelsen. Også unngå å spise kald mat som rå frukt og grønnsaker. Varme måltider som dampet mat, oppstuss frites, og supper hjelpe rask fordøyelse.

Ha en konsultasjon med en akupunktør. Han vil gjøre en grundig undersøkelse for å finne ut hva som peker på kroppen din trenger å bli stimulert. Når nåler settes inn i bestemte punkter på kroppen, de gjenopprette underliggende ubalanser og fylle flyten av Qi, eller livsenergi, ifølge kinesisk medisin. Stagnasjon av qi i visse områder av kroppen kan føre til vektøkning.

Akupunktur kan hjelpe dempe appetitten, øke hastigheten på stoffskiftet, og maksimere absorpsjon av næringsstoffer. Ear akupunktur er antatt å være spesielt effektiv for vekttap fordi øret inneholder punkter som svarer til alle viktige organer og kroppsdeler. Akupunktører noen ganger plassere perler eller magneter på de auricular poeng etter hvert akupunkturbehandling for å opprettholde effektiviteten mellom øktene. Massere perler eller magneter for omtrent ti sekunder helst du har en mat craving.

Trykk på den store tarmen 4, hjerteposen 6, og magen 36 poeng fast i to minutter hver dag for å hjelpe fordøyelsen og eliminering. Hver morgen og kveld, gi deg selv en abdominal massasje ved å bruke fingrene til å øve press i retning av dine store tarmen for å fremme fordøyelsen. Praksis puster dypt fra magen hver morgen for å dempe food cravings, økt energi, og fremme avspenning.

Hint

  • Husk å spise en balansert diett og trene minst tretti minutter hver dag. Kinesisk medisin er ikke et mirakel vekttap kur og bør ikke behandles som sådan. Et sunt kosthold og mosjon er en viktig del av noe vekttap program.
  • Snakk med legen din før du tar noen kinesisk urtemedisin. Effektene av disse formlene er ikke vitenskapelig bevist. Noen av dem kan være farlig.