Digidexo.com

Hvordan å miste 10-20 pund Bruke Grapefrukt

Hvordan å miste 10-20 pund Bruke Grapefrukt


Grapefrukt vekttap diett har eksistert siden 1930-tallet og nyere studier har vist det fungerer. Med fedme på en all time high, er denne dietten en å prøve. Her er noen tips om hvordan du bruker denne dietten effektivt.

Hvordan å miste 10-20 pund Bruke Grapefrukt

•  Ha et glass grapefruktjuice eller en halv grapefrukt om morgenen med et høyt protein måltid som tre egg og to skiver bacon. Proteinet forbruk hemmer tap av muskel mens miste fett.

Ha en snack som også er høy i protein, for eksempel 3 oz med ost eller en liten yoghurt. Har en annen 4-8 oz glass grapefrukt eller en grapefrukt halvparten.

drikke et glass grapefruktjuice For lunsj og har en kalkun wrap med salat, tomater og løk eller en stor salat med tunfisk eller kjøtt pålegg.

På ettermiddagen, har en annen glass grapefruktjuice med gulrot pinner eller selleri og peanøttsmør.

For middag, drikk et glass grapefruktjuice eller grapefrukt halv og spise et måltid av biff eller kylling, eller hvis vegetarianer har fisk eller veggie kjøtt. Ha en stor salat på siden eller mais, brokkoli, grønne bønner, eller erter.

For en sen dag snack har en annen glass grapefruktjuice eller grapefrukt halvparten med en jello kopp eller eple. Eple skiver med peanøttsmør er gode filler; bare holde peanøttsmør til et minimum.

For å blidgjøre grapefrukt legge kunstig søtningsmiddel eller splenda

Hold deg unna brød, poteter, pasta, kaker, muffins, chips, frokostblandinger, bagels eller noen høye karbohydrat matvarer.

For en søt godbit kjøpe individuelle sukkerfri jello eller pudding. Legg en skje med pisket krem ​​til toppen, men bare spise en.

Spis epler når alt annet svikter. De er en høy fiber mat som har svært få kalorier, så de fyller deg opp, men ikke legge mange kalorier i kostholdet.

Hold en kalori teller og holde dem mellom 1000 og 1500

Start en turgåing, aerobic eller vekt trening rutine

Hint

  • Sjekk med din doc før slanking eller excercising