Digidexo.com

Hvordan bruke Phentermine & HCG å miste vekt

Hvordan bruke Phentermine & HCG å miste vekt


Phentermine er en appetitt suppressant som brukes sammen med en næringsrik diett og moderat trening for å hjelpe til med vekttap. Phentermine er lik i sin makeup til en amfetamin, så det må tas med ekstrem forsiktighet og under tilsyn av helsepersonell. HCG er et hormon som produseres av gravide kvinner i den tidlige fasen av svangerskapet. Når injisert inn i musklene til en person, er det antatt å føre til vekttap. Det bør bemerkes at fentermin og HCG skal ikke benyttes samtidig for å fremme vekttap. Alvorlige og dødelige bivirkninger kan oppstå hvis de to diett kosttilskudd ikke er brukt riktig.

Hvordan bruke Phentermine & HCG å miste vekt

•  Ta en tablett phentermine på tom mage om morgenen før frokost. Én pille kan undertrykke appetitt for opp til 12 til 14 timer, så det er best tatt tidlig på morgenen. Hvis tatt om natten, kan phentermine forårsake søvnløshet. Dessuten vil ta det på tom mage tillate stoffet til å absorbere raskere inn i blodet. Svelge pillen helhet; ikke bryte den i to eller knuse den.

Spis frokost, lunsj og middag etter å ta phentermine tablett som du normalt ville. Sørg for å spise et næringsrikt måltid full av magert kjøtt og grønnsaker. Sørg også for å trene minst 30 minutter om dagen om tre ganger i uken. Lett til moderat cardio øvelser som turgåing, jogging, sykling, dans eller ta en aerobic klasse er store muligheter fordi de vil hjelpe deg å miste vekt raskere enn med p-piller alene.

•  Bland pulverisert HCG med sterilt vann oppnådd fra apoteket ved hjelp av en sprøyte for å kombinere 25 ml av sterilt vann med en bestemt dose av HCG i en steril glassampulle. Følg instruksjonene på HCG blande kit nøye.

Roter hetteglass for å gjøre HCG pulveret oppløses i hetteglasset. Ikke rist hetteglasset.

Bruk en steril nål, injisere HCG i setemuskelen eller lårmusklene. Pass på at du forstår den riktige fremgangsmåten for injeksjon før du forsøker å gjøre dette.

Hint

  • Oppbevar phentermine på et kjølig område fritt for fuktighet. Følg instruksjonene på phentermine nøyaktig. Møt med legen din minst en gang i måneden for å overvåke din reaksjon på phentermine. Rådfør deg med lege før du tar HCG injeksjoner. Har HCG injeksjoner gjort av en lege eller sertifisert sykepleier for best resultat.
  • Ikke ta phentermine og hCG injeksjoner samtidig. Hold deg til det ene eller det andre for din vekt-tap regime. Ikke ta phentermine på kvelden da det kan føre til søvnløshet. Ikke slutte å ta phentermine brått som du kan lide av abstinenssymptomer. Gradvis avvenne deg av medisin når du er klar. Unngå å drikke alkohol mens du phentermine. Ikke selv injisere HCG hvis du ikke forstår hvordan eller hvor du skal injisere medisinen.