Digidexo.com

Den beste vekttap planer

Den beste vekttap planer


Opprettholde riktig vekt for din størrelse kan være en oppoverbakke kamp. I det siste, til de som var overvektige hadde tenke ut metoder for Shedding overskytende pounds. Dette førte til mye frustrasjon og mangel på motivasjon. Nå er det mange vekttap planer tilgjengelig for å hjelpe deg i din søken for å miste vekt.

Weight Watchers

Ved å fremme trening, positive holdninger og sunn mat, er Weight Watchers en av de mest populære og anbefales vekttap planer i dag. Planen er fleksibel, slik at du kan spise vanlig mat, men du må begrense mengden du spiser. Det legges vekt på del kontroll. Tilbyr Weight Watchers også gruppemøter og en vekt-overvåkingsprogram. Vanligvis koster det $ 20 for å delta, og en ukentlig avgift på $ 9. Weight Watchers har en uovertruffen track record av suksesshistorier.

Slim-Fast

Slim-Fast er en av de mest praktiske måter å gå ned i vekt. Midt i travle av en travel hverdag, kan du bare ta et måltid erstatning bar eller riste og gå. I det siste, forbrukere klaget over uønsket smak av den rister, og det har bedret seg siden. Nå er det flere smaker - vanilje, sjokolade og jordbær. Det finnes også pulver mikser og frossen ferdigmat, som for eksempel italiensk kylling og honning sennep kylling. Hva hindrer Slim-Fast fra å nå Weight Watchers 'nivå er at det er ofte bare bra for her og nå. Etter noen måneders forbruk, kan du bli lei av det og begynne craving vanlig mat. Så når du har kaste uønskede pounds med Slim-Fast, utvikle et balansert kosthold for å unngå å gjenvinne vekt.

eDiets.com

ediets er en online diett program sitert for å være den største og beste i sitt slag. Sammen med å være praktisk, området har også mange vekttap artikler lagt inn av leger og ernæringsfysiologer. ediets kan være en uvurderlig kilde hvis du søker diett informasjon. Du kan også få tilgang til chat-rom og lisensiert ernæringsmessige rådgivere som kan svare på dine spørsmål på stedet. Dette gjør det mulig å utvikle en diett plan som er skreddersydd for deg, og dermed elminating matvarer du kan være allergisk mot. Husk at det er mye trafikk og annonser på nettstedet, så hvis du søker en mer personlig vekttap program, kan det være lurt å prøve andre steder.