Digidexo.com

Hvordan å miste vekt på de fem Factor Diet

Hvordan å miste vekt på de fem Factor Diet


Den nyeste hot kosthold i Hollywood er det Five Factor Diet. Dietten er designet av celeb trener Harley Pasternak, som har jobbet med Halle Berry og Orlando Bloom. The Five Factor Diet kan hjelpe deg å slippe uønskede pounds.

Hvordan å miste vekt på de fem Factor Diet

•  Spis 5 små måltider om dagen. Du bør spise i løpet av dagen for å unngå overspising ved tre sett måltidene.

Legg lav fett protein til hvert eneste måltid. Den grunnleggende protein i hver av dine måltider bør være noen form for kylling, fisk eller kalkun.

Legg ved fullkorn karbohydrater i menyen din. The Five Factor Diet er ikke en karbohydrat-fri diett. Du bør legge komplekse karbohydrater til hvert måltid.

bruker mye fiber. Du får mye fiber krav fra hele korn brød, frukt og grønnsaker som du spiser mens du følger Five Factor Diet.

Substitute sunt fett for oljer og smør. Erstatte den tradisjonelle fett som du bruker til å koke mat med sunnere alternativer som olivenolje.

Eliminer sukker fra kostholdet ditt. Folk tradisjonelt overindulge i sukker ved å drikke høye sukkerholdige drikker som vanlig brus. Sats på en sukker-gratis drink på måltider i stedet.

Hint

  • Det er også en Five Factor øvelse plan som bør inkluderes i kostholdet ditt. Det er 5 øvelser av fem minutter hver. Følg regimet 5 dager i uken.
  • Oppskriftene inngår i de fem Factor Diet ta mindre enn 5 minutter og involverer fem ingredienser eller mindre.